Feng Shui beroepsopleiding tot Feng Shui Expert™ | Culemborg

Feng Shui Design Academy is de door CRKBO erkende beroepsopleider voor Traditionele Kompas Feng Shui. Hier leer je de 6000 jaar oude studie van de relatie tussen de fysieke omgeving en het welzijn van mensen. 

Studietrajecten:

  • Feng Shui Expert™
  • Feng Shui Verkoopstylist™
  • Feng Shui Lifestyle Coach™

Voor wie?

  • Iedereen die op zoek is naar nieuwe kennis, meer verdieping in zijn / haar huidige carrière wil hebben en graag nieuwe technieken in zijn / haar portfolio wil introduceren.
  • Iedereen die op zoek is naar unieke hulpmiddelen om meer balans in een ruimte te scheppen.
  • Iedereen die geïnteresseerd is in authentieke Feng Shui en zich wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische filosofie.
  • Iedereen die aandacht besteedt aan het welbevinden van de klant.
  • Iedereen die zich bezig houd met de inrichting en vormgeving van woon- of werkruimtes, 
  • Beauty & wellness industrie, makelaars 
  • Iedereen die een eigen Feng Shui adviesbureau/consultancy wil opstarten.

LEER OM DE WERELD EEN MOOIERE PLEK TE MAKEN, KAMER VOOR KAMER!

De opleiding geeft je extra tools en technieken om omgevingen te creëren die de basis vormen voor een gezond, succesvol en harmonieus leven. Dit omdat Feng Shui verder kijkt dan het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt in de ziel van de ruimte.

Jouw docent Wena Brussaard is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië.  

Voor het starten van deze opleiding wordt geen specifieke voorkennis vereist. 

Over Wena Brussaard | Culemborg

Mijn naam is Wena Brussaard en ik ben de oprichter van de Feng Shui Design Academy. Kennis is macht zegt men wel, maar ik zie het als kennis is kracht – de kracht om je eigen toekomst vorm te geven. Design your space, design your life! Dat is mijn gedachte geweest achter het opzetten van de eerste Nederlandse Feng Shui academie en beroepsopleiding. Dankzij mijn meer dan 25 jaar ervaring in Traditionele Kompas Feng Shui en mijn (ongoing) opleidingen bij Feng Shui Grootmeesters zoals de wereldberoemde Lillian Too en Dr.Jes Lim is het tijd om deze kennis over te brengen op de toekomstige generatie Feng Shui beoefenaars en gecertificeerde experts. Vanuit deze denkwijze om mensen van goede Feng Shui te voorzien, is dit mijn levensmissie geworden en die kennis deel ik graag met iedereen. Ik ontmoet je graag op een van onze fantastische opleidingen, cursussen, trainingen of workshops.

Met Feng Shui groet, Wena Brussaard (Master of Feng Shui)

Feng Shui Design Academy
Wena Brussaard

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg