Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


december 2018

Restorative Yoga

ZO 16 dec 10.00 uurYogaworkshop
Restorative Yoga

Ontspannen de feestdagen in? Een workshop, van Eva de Hoijer, waarin je wordt uitgenodigd om op een meditatieve manier diep te ontspannen en weer op te laden.
YogaBalans
Marianne van LobberegtCulemborg
Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

ZO 16 dec 10.00 uurZelfrealisatieworkshop
Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

Zou je mooie kwaliteiten in jezelf wakker willen maken die walvissen en dolfijnen zo duidelijk belichamen, zoals vreugde, liefde, flexibiliteit, wijsheid en meer? Dit kun je in deze dol-fijne workshop!
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg
Stiltewandeling uiterwaarden - wandel je mee?

ZO 16 dec 10.30 uurMeditatieevenement
Stiltewandeling uiterwaarden - wandel je mee?

Samen meditatief wandelen in stilte. Luisteren naar de geluiden. Voelen van de wind. Zijn met wat er om je heen is. Zijn met wat er in je is. En ervaren wat dit met je doet.
Vipassana Culemborg
Helma TigchelaarCulemborg
Restorative yoga

WO 19 dec 20.00 uurYogaopen les
Restorative yoga

Restorative (herstellende) yoga is een meditatieve yogavorm die gericht is op diep ontspannen en is geschikt voor jong en oud, dik en dun, fit en herstellend. Deze yogavorm kan behulpzaam zijn bij herstel van dagelijkse of chronische stress.
Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen
Colette EdelenboschCulemborg
Kerst Satsang

VR 21 dec 18.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Kerst Satsang

Kirtan/Satsang is een combinatie van muziek, meditatie en kennis. Er worden Mantras en Bhajans gezongen met live-muzikanten. Dit zijn Sanskriet liederen met korte en gemakkelijke teksten, die je hoofd leegmaken en zorgen voor positieve vibraties
Art of Living team Culemborg
Marien van OsCulemborg

januari 2019

TRY - out / masseren en gemasseerd worden

VR 04 jan 13.00 uurMassageworkshop
TRY - out / masseren en gemasseerd worden

Als je wat hebt (gehad) met masseren. Of je wilt gewoon een fijne middag samen beleven rond massage. Probeer het uit en kom daar waar de houtkachel brand. Groetjes André
Ervaar het Nu
André van DommeleCulemborg
Lezing: Ontdek het geheim van gezondheid door diepe ontspanning

DO 10 jan 19.45 uurStressmanagementlezing
Lezing: Ontdek het geheim van gezondheid door diepe ontspanning

De sleutel tot het verbeteren van ongelooflijk veel gezondheidsklachten blijkt te liggen in zeer diepe ontspanning door stress te ontladen uit je zenuwstelsel. Je lichaam kan dan resetten. Deze lezing verteld over het hoe en waarom hiervan.
Praktijk Juichende cellen
Christine BroekhuizenCulemborg
Workshop De Kracht van je Menstruele cyclus

ZO 13 jan 13.30 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop De Kracht van je Menstruele cyclus

Per maand ben je als vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar innerlijke kracht en uitdagingen. Deze informatie zou iedere vrouw van jongs af aan moeten weten, echter er was niemand om te met ons te delen.
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg
Open avond Klankmeditatie en mantrazang

WO 16 jan 20.00 uurMeditatiecursus
Open avond Klankmeditatie en mantrazang

Verstillen door klank en mantrazang
Alles Is Muziek
Marijke KoerselmanCulemborg
Touch for Health 1

DO 17 jan 9.00 uurKinesiologiecursus
Touch for Health 1

Leren voelen en duiden van een spiertest en daarmee de behoefte van je lichaam om opnieuw evenwicht te bereiken. Bewustzijn vormt de sleutel tot dit hele proces. Je neemt je gezondheid letterlijk in eigen handen!
Begrip door inzicht
Inge BurgerhofCulemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg