Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


december 2019

Wintermarkt op stadsboerderij Caetshage

ZA 07 dec 10.00 uurevenement
Wintermarkt op stadsboerderij Caetshage

Tussen 10:00 en 15:00 uur een breed aanbod van ambachtelijke en biologische producten van eigen bodem en uit eigen streek. Ook Bewust Culemborg is aanwezig met een kraam en een interessante aanbieding. Wegens groot succes zijn er weer kerstbomen te huur.
Culemborg
Informatie over COOL (coachen op Leefstijl)

DI 10 dec 20.00 uurCoaching - Lifecoachinginformatiebijeenkomst
Informatie over COOL (coachen op Leefstijl)

Leefstijlcoaching de Betuwe geeft een informatie avond over ons COOL programma. COOL staat voor Coaching op Leefstijl en is een 2-jarig leefstijlprogramma dat vergoed kan worden onder bepaalde voorwaarden door je basisverzekering. Wil je gewicht verlie
Leefstijlcoaching de Betuwe
Lianne van den Dungen en Ruth SasCulemborg
Aftrap Gaaf Bolderbuurten tijdens Ouder Ontmoetingsavond voor ouders met jonge hoogbegaafde kinderen (tot 7 jr

DO 12 dec 19.30 uurKinderen-Oudersevenement
Aftrap Gaaf Bolderbuurten tijdens Ouder Ontmoetingsavond voor ouders met jonge hoogbegaafde kinderen (tot 7 jr

Is jullie kind hoogbegaafd of heb je sterke vermoedens dat dit zo is én is hij/zij jonger dan 7 jaar? Kom dan ook naar de aftrap van Gaaf Bolderbuurten op donderdagavond om 19.30 uur tijdens de Ouder Ontmoetingsavond in Bolderburen.
Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie & Systemische Ouderbegeleiding
Joke AndringaCulemborg
Weekendretraite - Yoga & Vipassana, een spirituele ontdekkingstocht

VR 13 dec 20.00 uurYogaretraite
Weekendretraite - Yoga & Vipassana, een spirituele ontdekkingstocht

Ervaar een spirituele ontdekkingstocht waarbij de eeuwenoude methodes van hathayoga en vipassanameditatie elkaar ontmoeten in stilte.
Vipassana Culemborg
Marianne van Lobberegt & Mari den HartogDenekamp
Reiki I cursus

ZA 14 dec 10.00 uurReiki en magnetiserencursus
Reiki I cursus

Zaterdag 14 december en zondag 15 december.Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.Belangstelling voor een Reikicursus?Neem vrijblijvend contact op.In overleg plannen we dan een datum en een locatie.De cursus is op twee dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.Of vi
Nico MichielsenCulemborg
Opening atelier Dahlia

ZA 14 dec 12.00 uuropen dag
Opening atelier Dahlia

Na twee jaar klussen is de feestelijke opening van Atelier Dahlia met mini-kerstmarkt met live muziek. In de voormalige stadswerkplaats zit nu een keramiekatelier, worden draailessen gegeven en is ruimte voor buurt-initiatieven.
Culemborg
Winteryoga-workshop met Gemberpakking

ZA 14 dec 15.00 uurYogacursus
Winteryoga-workshop met Gemberpakking

Vermoeidheid, loopneus, herstellende van een griep? Of voel je je uitgeput van de hectiek van je dagelijkse leven? Laad je op in de Yogaworkshop met Gemberpakking. Een heerlijke relaxte manier om je reserve-tank te vullen.
Yokidoki
Marien van OsCulemborg
Workshop De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

ZA 14 dec 13.30 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

Per maand ben je als vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar innerlijke kracht en uitdagingen. Deze informatie zou iedere vrouw van jongs af aan moeten weten, echter er was niemand om te met ons te delen.
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg
Reiki oefenavond

WO 18 dec 20.00 uurReiki en magnetiserentraining
Reiki oefenavond

Reiki oefenavond
Nico MichielsenCulemborg
Heel je moederlijn

ZA 21 dec 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingencursus
Heel je moederlijn

Voor je zelfvertrouwen als vrouw, is het belangrijk om contact te hebben je kracht én je zachtheid. In deze vrouwenworkshop doorbreek je oude patronen, stop je met verantwoordelijkheid dragen voor anderen en verbind jij jezelf met je voormoeders.
Caroline Franssen, relatiecoach bij de Relatie Academie
Caroline FranssenCulemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg