Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


juni 2020

Buitenlessen Yin Yoga

WO 03 jun 20.15 uurYogacursus
Buitenlessen Yin Yoga

Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt. De poses stimuleren je energiebanen.
YOGA Nanouk
Nanouk HildebrandCulemborg
Buitenlessen Pilates

WO 03 jun 19.00 uurYogacursus
Buitenlessen Pilates

Pilates is een ontspannen en effectieve work-out die spiergroepen versterkt en rekt voor een evenwichtig, soepel en sterk lichaam. Het doel is een sterk lichaamscentrum dat zorgt voor een goede houding en je rug beschermt in het dagelijks leven.
YOGA Nanouk
Nanouk HildebrandCulemborg
Basistraining Focusing voor therapeuten, coaches en hulpverleners

VR 05 jun 9.30 uurOpleiding en Trainingcursus
Basistraining Focusing voor therapeuten, coaches en hulpverleners

Focusing is een methodiek die handvatten biedt om een vruchtbare relatie te ontwikkelen met gevoelservaringen en het innerlijke kompas. Een 2 daagse basistraining om dit element in jouw werk, en voor jezelf, te verdiepen.
Balans in Werk en Leven
Mirjam van den AnkerCulemborg
Meditatie: Niets is wat het lijkt

VR 05 jun 20.00 uurMeditatieonline aanbod
Meditatie: Niets is wat het lijkt

Mediteer je vanuit huis met ons mee? De docenten van YogaBalans Culemborg bieden ten tijde van de coronacrisis elke vrijdagavond een gratis online yoga-meditatie activiteit aan. Gastdocent Peter Wilms zal deze meditatie begeleiden.
YogaBalans CulemborgCulemborg / Zoom
Ouderworkshop '(her)verbinden met je kind'

DO 18 jun 09.00 uurKinderen-Oudersworkshop
Ouderworkshop '(her)verbinden met je kind'

Deze ouderworkshop is voor jou, als jij een vader of moeder bent die graag (nog) meer vanuit verbinding en via een andere kijk op gedrag, in contact wil zijn met je kind(eren).
Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie/Systemische Ouderbegeleiding
Joke AndringaCulemborg
Uitwisseling over hooggevoeligheid (HSP)

VR 19 jun 10.30 uurCoaching - Wandelcoachingworkshop
Uitwisseling over hooggevoeligheid (HSP)

Deze ochtend in de natuur is voor hooggevoeligen die het fijn vinden om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Samen kiezen we een aantal onderwerpen waar we ons in verdiepen, bijv. HSP in relatie tot werk, gezondheid, voeding, gezin, etc.
Jouw natuur
Petra SchuijlingCulemborg

juli 2020

Een relatie met een narcist, wat zegt dat over jou? Live webinar.

DO 02 jul 10.00 uurRelatietherapiecursus
Een relatie met een narcist, wat zegt dat over jou? Live webinar.

Dit webinar behandel ik de magische aantrekkingskracht van de narcist. We onderzoeken wat jou aantrekkelijk maakt voor een narcist en wat dat te maken kan hebben met je jeugd. Het is waarschijnlijk dat je liefde en afhankelijkheid met elkaar verwart.
Caroline Franssen, relatiecoach en docent bij de Relatie Academie
Caroline FranssenOnline
Workshop Claim je Cyclus -  De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

ZA 04 jul 13.30 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop Claim je Cyclus - De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

Per maand ben je als vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar innerlijke kracht en uitdagingen. Deze informatie zou iedere vrouw van jongs af aan moeten weten, echter er was niemand om te met ons te delen.
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg

september 2020

Online programma Gezond Egoïsme voor Vrouwen

WO 16 sep 19.30 uurCoaching - Lifecoachingonline aanbod
Online programma Gezond Egoïsme voor Vrouwen

Zes weken een steuntje in de rug om je gezonde egoïsme te ontwikkelen. Iedere maandag samen opstarten met leerzame webinars. Duidelijke opdrachten zorgen dat jij meer ontspant, beter voor jezelf zorgt en effectief voor jezelf opkomt.
Caroline Franssen, relatiecoach en docent bij de Relatie Academie
Caroline FranssenOnline
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!