Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


juni 2019

Workshop: Spelen met aanwezig en in verbinding zijn

VR 28 jun 10.00 uurCoaching - Loopbaancoachingworkshop
Workshop: Spelen met aanwezig en in verbinding zijn

Wil jij meer verbonden zijn met de realiteit? Zodat je creatiedrang gaat stromen? En dan zonder heel erg je best te doen of jezelf uit te putten? Kom dan ook naar de workshop op 28 juni.
De Katalysator
Lars Lutje SchipholtCulemborg
Heel je moederlijn

ZA 29 jun 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingencursus
Heel je moederlijn

Als je verbinding hebt met je wortels, kun je jezelf soepeler ontvouwen. Deze dag doen we opstellingen waarin je contact legt met de wijsheid, kracht en zachtheid van de vrouwen die je voorgingen. Zo herstel jij jouw bedding in het vrouwelijke.
Caroline Franssen, relatiecoach bij de Relatie Academie
Caroline FranssenBussum

juli 2019

Bewuste Borrel

VR 05 jul 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
Bewuste Borrel

Begin het weekend met de vrijdagmiddagborrel van Bewust Culemborg. Voor leden én introducées. Deze keer bij Vollin op de Tollenstraat.
Bewust CulemborgCulemborg
Yoga met je (klein)kind bij Liefland

ZA 06 jul 9.15 uurKinderen-Oudersworkshop
Yoga met je (klein)kind bij Liefland

Spelenderwijze yoga samen: een mooi contact met je (klein)kind! Daarna naar buiten, spannende paadjes verkennen op de oude terp van Hoeve Liefland. Kijken hoe groenten en fruit groeien. Zelf frambozen en bessen plukken, water pompen...
Yogacentrum Liefland
Magda AdemaCulemborg
Intervisie met andere bewuste ondernemers

MA 08 jul 19.30 uurnetwerkbijeenkomst
Intervisie met andere bewuste ondernemers

Intervisiebijeenkomst met bewuste ondernemers van ons netwerk die minstens vijf jaar hun boterham verdienen met hun onderneming. Neem contact op met Elmar Dekker als je mee wilt doen.
Kinova
Elmar DekkerCulemborg
Dansen met de elementen, vakantie Biodanza in midden Frankrijk

ZA 13 jul 17.00 uurReizen & Vakantiesworkshop
Dansen met de elementen, vakantie Biodanza in midden Frankrijk

Laat je in Préau, op deze prachtige plek in midden Frankrijk, inspireren door het dansen met de elementen. We gebruiken de elementen (aarde – water – vuur – lucht) om weer in contact te komen met je oorspronkelijke natuur.
www.reneemars.nl
Renée MarsFrankrijk
Zwemmen met dolfijnen in de Azoren

ZA 13 jul 07.00 uurNatuurbelevingretraite
Zwemmen met dolfijnen in de Azoren

De dolfijnen in de Azoren (Portugal/Atlantische Oceaan) nodigen je uit om met hen te komen zwemmen! In elk van deze weken trekken we er 5 keer met een Zodiac boot op uit om met vrije dolfijnen te gaan zwemmen en we gaan nog meer fijne dingen doen.
InspiRadiance
Saskia BosmanPonta Delgada op Sao Miguel, Azoren
Vakantiegevoel bij zomer-yogalessen Liefland

MA 15 jul 19.45 uurYogaopen les
Vakantiegevoel bij zomer-yogalessen Liefland

Kom in beweging! Beleef een vakantiegevoel dichtbij huis bij Yogacentrum Liefland. Je kunt in de zomer losse lessen afspreken bij Magda Adema. Welkom in de sfeervolle eigen ruimte, landelijk gelegen, tussen Culemborg en Beesd!
Yogacentrum Liefland
Magda AdemaTussen Culemborg en Beesd
Walk & talk: samen wandelen met een fijn gesprek

MA 15 jul 11.00 uurCoaching - Wandelcoachingworkshop
Walk & talk: samen wandelen met een fijn gesprek

Walk en talk is verdiepend wandelen in een klein groepje. Voor iedereen die behoefte heeft aan een moment voor zichzelf. Om stil te staan bij wat er in je leeft of om juist iets in beweging te brengen. Wandel je mee? Ik ga deze zomer 3 keer op pad.
Jouw natuur
Petra SchuijlingVerschillende locaties
Biodanza vakantie op prachtig landgoed in midden Frankrijk

ZA 27 jul 17.00 uurReizen & Vakantiesworkshop
Biodanza vakantie op prachtig landgoed in midden Frankrijk

Een week waarin je dansend nieuwe inspiratie opdoet om je leven ruimer, voller en kleurrijker te (be)leven. Ervaar hoe de dans niet alleen je lichaam maar ook je hart en ziel in beweging brengt. 
www.reneemars.nl
Renée MarsFrankrijk
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg