Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


oktober 2019

Reiki oefenavond

WO 23 okt 20.00 uurReiki en magnetiserentraining
Reiki oefenavond

Reiki oefenavond
Nico MichielsenCulemborg
Dag van de stilte: zwerven en verstillen in het Kootwijkerzand (Veluwe)

ZO 27 okt 10.30 uurCoaching - Wandelcoachingworkshop
Dag van de stilte: zwerven en verstillen in het Kootwijkerzand (Veluwe)

We wandelen door de weidsheid v/h Kootwijkerzand. Waar je ook kijkt is ruimte. Alleen de bomen aan de horizon herinneren eraan dat we niet in de woestijn lopen. Op deze bijzondere plek gaan we zwerven en verstillen en werken met kleine opdrachten.
Jouw natuur
Petra SchuijlingKootwijk
Intervisie met andere bewuste ondernemers

DI 29 okt 19.30 uurnetwerkbijeenkomst
Intervisie met andere bewuste ondernemers

Intervisiebijeenkomst met bewuste ondernemers van ons netwerk die minstens vijf jaar hun boterham verdienen met hun onderneming. Neem contact op met Elmar Dekker als je mee wilt doen.
Kinova
Elmar DekkerCulemborg

november 2019

Basistraining Focusing voor therapeuten, coaches en begeleiders

VR 01 nov 9.30 uurOpleiding en Trainingcursus
Basistraining Focusing voor therapeuten, coaches en begeleiders

Focusing is een methodiek die handvatten biedt om een vruchtbare relatie te ontwikkelen met gevoelservaringen en het innerlijke kompas. Een 2 daagse basistraining om dit element in jouw werk, en voor jezelf, te verdiepen.
Balans in Werk en Leven
Mirjam van den AnkerCulemborg
Bewuste Borrel in Vollin

VR 01 nov 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
Bewuste Borrel in Vollin

Begin het weekend met de vrijdagmiddagborrel van Bewust Culemborg. Voor leden én introducées. Deze keer bij Vollin op de Tollenstraat.
Bewust CulemborgCulemborg
Weekend Stembevrijding & Biodanza

VR 01 nov 10.00 uurAcupunctuurcursus
Weekend Stembevrijding & Biodanza

In het stille hart van de orkaan. Een 3 daagse stembevrijding met ondersteuning van Biodanza en Bewustzijnswerk. Door Renée Mars & Diete Sybesma. Deze driedaagse is voor mensen met ervaring in stembevrijding die toe zijn aan verdieping.
www.reneemars.nl
Renée MarsVught
Cursus vipassanameditatie  - start

ZA 02 nov 10.00 uurMeditatiecursus
Cursus vipassanameditatie - start

Vipassanameditatie geeft je inzicht in de werking van je geest en helpt bij het loslaten van negatieve mentale patronen. Het brengt je rust en helderheid.
Vipassana Culemborg
Marianne van Lobberegt & Mari den HartogCulemborg
De kracht van spel ( voertaal Engels)

ZO 03 nov 9.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
De kracht van spel ( voertaal Engels)

Een grapje maken, een voorbeeld uitspelen, samen lachen. Humor en spel verbindt, brengt lichtheid, en verduidelijking. Spel inzetten als interactietechniek tussen jou en de cliënt kun je leren. Een workshop gegeven door Tracie Faa Thompson (Engeland)
Epona Coaching
Angelique DriesenBeusichem
Proeverij

ZO 03 nov 11.00 uurevenement
Proeverij

Een bruisende markt en veel gratis workshops, lezingen en andere activiteiten voor jong en oud. Kom kijken, proeven en ervaren van wat er in Culemborg te doen is op 'bewust' gebied voor je gezondheid, groei en welzijn en voor meer duurzaamheid.
Bewust CulemborgCulemborg
Liefdesatelier, opstellingen rond (zelf)liefde

WO 06 nov 9.30 uurZelfrealisatieworkshop
Liefdesatelier, opstellingen rond (zelf)liefde

In het liefdesatelier is ruimte voor jouw vragen over (zelf) liefde. We doen kleine opstellingen om helderheid te brengen en te zorgen dat jij weet wat je de komende tijd te doen staat om je (zelf)liefde te vergroten.
Caroline Franssen, relatiecoach en docent bij de Relatie Academie
Caroline FranssenCulemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg