Privacy statement

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Culemborg wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Culemborg werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Culemborg (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Culemborg / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Culemborg?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Culemborg verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Culemborg verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Culemborg. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Culemborg, kan Bewust Culemborg aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Culemborg verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Culemborg gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Culemborg slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Culemborg maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Culemborg verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Culemborg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Culemborg het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Culemborg onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Culemborg gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Culemborg vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Culemborg. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Culemborg niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Culemborg heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Culemborg en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Culemborg is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Culemborg behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Culemborg, gevestigd in Culemborg en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Culemborg

Onze Professionals

Edu Plijnaer, Arjen Volkers, Mascha Vogel

Natuurgeneeskunde
MESOS Culemborg Mesologie en Osteopathie

MESOS Culemborg
Edu Plijnaer, Arjen Volkers, Mascha Vogel
Culemborg

Inge Knoope

Opleiding en Training
Ik & Jij | Inge Knoope

Ik & Jij
Inge Knoope
Culemborg

Angelique Driesen

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met inzet van paarden

Epona Coaching
Angelique Driesen
Beusichem

Winkels
Natuurwinkel Naturijn

Naturijn
Maria Willems
Culemborg

Stressmanagement
Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Mirjam van den Anker
Culemborg

Verhuur Accommodaties
't Hart op zolder, 300m2 sfeervolle zolder in 19e eeuwse boerderij in Schalkwijk

Fredrike de Winter/ 't Hart op zolder
Fredrike de Winter
Schalkwijk

Relatietherapie
Praktijk voor relatie en seksualiteit

Praktijk voor relatie en seksualiteit, Bekkenzorg Culemborg
Inge Hemel
Culemborg

Kinderen-Ouders
Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie en systemische Ouderbegeleiding

Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie, Ouderbegeleiding, Familieopstellingen
Joke Andringa
Culemborg

Grafisch- en Webdesign
Presenteer Jezelf Online | Dirkje Evers

Presenteer Jezelf Online
Dirkje Evers
Culemborg

Mindfulness & Compassie
Mindfulness in beweging

Mindfulness in beweging
Heleen van der Vlugt
Culemborg

Ergonomie
Werkplek op maat en Productergonomie

Kinova
Elmar Dekker
Beusichem

Cranio-sacraal therapie
Fitouch, Ontspanning, Heling, Gezondheid en Persoonlijke groei

Fitouch, Ontspanning, Heling, Gezondheid en Persoonlijke groei
Patsy van Rooijen
Culemborg

Massage
Maat Shiatsu, praktijk voor iokai shiatsu

Maat Shiatsu
Arine Maat
Beusichem

Psychosociale therapie
STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt

STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Renée Mars
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
AV Annelotte Verhaagen Coaching & Training

AV Annelotte Verhaagen
Annelotte Verhaagen
Deil

Verhuur Accommodaties
Verhuur praktijk- en workshopruimtes

Wielwerk Opleidingen
Hester en Berry Burghout
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Tandoen; Het Vertrouwen in Persoonlijke Kracht voor een opgeruimd hoofd!

Tandoen
Pauline Tanahatoe
Culemborg

Verhuur Accommodaties
Zandstraat19

Zandstraat Negentien; Ruimte voor Ontmoeting
Paula van Walsum
Culemborg

Reiki en magnetiseren
Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.

Nico Michielsen
Eck en Wiel

Meditatie
KiemKracht Coaching & Counseling

KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van Zijl
Tiel

Ayurveda
Sri Sri Ayurveda

Sri Sri Ayurveda
Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash
Culemborg

Kunstzinnige therapie
Organische en kunstzinnge therapie en begeleiding, Vedc Art cursussen

Hart Atelier
Marlies 't Hart
Culemborg

Opleiding en Training
Opleiding tot coach of therapeut

Wielwerk Opleidingen
Hester en Berry Burghout
Culemborg

Shiatsu Therapie
Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Financiële dienstverlening
Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Hubrien Meijaard
Culemborg

Kinderen-Ouders
In the Move - Kindertolk

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Yoga
Yogacentrum Liefland: yoga, mindfulness en gezond bewegen

Yogacentrum Liefland
Magda Adema
Culemborg

Kinderen-Ouders
Blue Star, Healer, Medium voor kinderen

Blue Star, Healer, Medium voor kind en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Winkels
G&W Gezondheidswinkel

G en W Gezondheidswinkel
Ton Müller
Culemborg

Coaching - Lifecoaching
Het LijfLab

Het LijfLab
Berna van der Heide & Marianne Landman
Kerk-avezaath

Mindfulness & Compassie
Audrey James; mindfulness training en therapie

Audrey James: mindfulness training en therapie
Audrey James
Culemborg

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij levensvragen en keuzes

iLonk
Yvonne Lammertink
Culemborg

Opleiding en Training
Garden of my life

Garden of my life
Alona Dror
Culemborg

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Meditatie
Zentrum culemborg

Zentrum Culemborg
Gerard Jansen
Culemborg

Coaching - Kindercoaching
Coach voor kinderen vanaf 8 jaar

Praktijk Jennifer Hoogland-Alwart
Jennifer Hoogland-Alwart
Culemborg

Meditatie
Klankmeditatie

Alles Is Muziek
Marijke Koerselman
Culemborg

Therapie (diverse)
Evelanx fysiotherapie

Evelanx Fysiotherapie
Evelien van Wiggen
Culemborg

Ademtherapie
Art of Living Culemborg

Art of Living team Culemborg
Marien van Os
Culemborg

Coaching - Kindercoaching
Pony Power voor Kids

Epona Coaching
Angelique Driesen
Beusichem

Opleiding en Training
Karma onderzoek in de biografie

Anna Baudoin
Culemborg

Muziek, Klank en Stemexpressie
Alles Is Muziek

Alles Is Muziek
Marijke Koerselman
Culemborg

Dieren
Blue Star, Healer, Medium voor (overleden) dieren

Blue Star, Healer, Medium voor kind en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Zwangerschapsbegeleiding
Praktijk voor holistische verloskunde

Praktijk voor Holistische Verloskunde
Marieke Verschelling
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Correnteza

Correnteza
Valentina Gomes
Culemborg

Verhuur Accommodaties
YogaStudio Yokidoki

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Lichaamswerk
Praktijk voor relatie en seksualiteit

Praktijk voor relatie en seksualiteit, Bekkenzorg Culemborg
Inge Hemel
Culemborg

Ademtherapie
Adem en ontspanning

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Permacultuur
Stadsboerderij Caetshage

Stadsboerderij Caetshage
Boudien Philips
culemborg

Coaching - Leiderschapscoaching
Coach voor jezelf als leider

Praktijk Jennifer Hoogland-Alwart
Jennifer Hoogland-Alwart
Culemborg

Tips uit de agenda

Advertenties

www.boekhandeldekraanvogel.nl - Zandstraat 22 - 4101EG  CulemborgIk en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de GelderlandfabriekProeverij

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg