Privacy statement

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Culemborg wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Culemborg werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Culemborg (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Culemborg / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Culemborg?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Culemborg verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Culemborg verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Culemborg. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Culemborg, kan Bewust Culemborg aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Culemborg verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Culemborg gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Culemborg slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Culemborg maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Culemborg verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Culemborg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Culemborg het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Culemborg onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Culemborg gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Culemborg vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Culemborg. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Culemborg niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Culemborg heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Culemborg en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Culemborg is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Culemborg behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Culemborg, gevestigd in Culemborg en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Culemborg

Onze Professionals

Anke Runia

Coaching - Diverse Coaching
Anker individuele coaching en stiefgezin coaching

Anker coaching en mediation
Anke Runia
Beusichem

Rob de Leeuw

Coaching - Diverse Coaching
Psycholoog/coach, Trauma- en Systeemtherapeut. EMDR

Sta! - Coaching, trauma- en systeemtherapie
Rob de Leeuw
Culemborg

Monique Staring

Acupunctuur
Jing River | Acupunctuur en Massage

Jing River | Acupunctuur en Massage
Monique Staring
Geldermalsen

Ergonomie
Werkplek op maat en Productergonomie

Kinova
Elmar Dekker
Beusichem

Stressmanagement
Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Mirjam van den Anker
Culemborg

Therapie (diverse)
Praktijk voor Holistische Massage(-therapie) In Levende Lijve

Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle Nijhuis
Culemborg

Meditatie
Open Heart Music & Meditation

Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Peter Wilms
Culemborg

Organisatieontwikkeling en advies
aangename scherpte, humor en compassie

Erik van Ark Advies
Erik van Ark
Culemborg

Opleiding en Training
InspiRadiance persoonlijke groei

InspiRadiance
Saskia Bosman
Culemborg

Traumatherapie
Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie

Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie
Hannah Gerzon
Culemborg

Healing en reading
Blue Star, Healer, Medium voor mens en dier

Blue Star, Healer, Medium voor kind en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Coaching - Diverse Coaching
Correnteza

Correnteza
Valentina Gomes
Culemborg

Mindfulness & Compassie
Audrey James; mindfulness training en therapie

Audrey James: mindfulness training en therapie
Audrey James
Culemborg

Traumatherapie
Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;

Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Harry Dijkshoorn
Culemborg

Massage
Ontspanningsmassage

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Coaching - Kindercoaching
Pony Power voor Kids

Epona Coaching
Angelique Driesen
Beusichem

Dieren
Blue Star, Healer, Medium voor (overleden) dieren

Blue Star, Healer, Medium voor kind en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Dans & Beweging
Meditatieve dans ofwel Sacred dance Culemborg

Meditatieve dans ofwel Sacred dance Culemborg
Monique Helmer-van Loon
Culemborg

Massage
Praktijk voor Holistische Massagetherapie In Levende Lijve

Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle Nijhuis
Culemborg

Zwangerschapsbegeleiding
Praktijk voor holistische verloskunde

Praktijk voor Holistische Verloskunde
Marieke Verschelling
Culemborg

Winkels
G&W Gezondheidswinkel

G en W Gezondheidswinkel
Ton Müller
Culemborg

Massage
Yoga Massage Culemborg

Yoga Massage Culemborg
Andréa van Leeuwen
Culemborg

Haptonomie & Haptotherapie
Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld

Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld
Paula Groeneveld
Culemborg

Kinesiologie
Begrip door Inzicht - Inge Burgerhof

Begrip door inzicht
Inge Burgerhof
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met inzet van paarden

Epona Coaching
Angelique Driesen
Beusichem

Coaching - Lifecoaching
Yokidoki Yoga en Yoga Health Coaching

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Familie- en systeemopstellingen
De complexiteit van het (samengestelde) gezin

Gert Blom
Beesd

Coaching - Wandelcoaching
Jouw natuur - Coaching in/met de natuur | Utrecht, Culemborg e.o.

Jouw natuur
Petra Schuijling
Culemborg

Dans & Beweging
Biodanza in Culemborg

www.reneemars.nl
Renée Mars
Culemborg

Shiatsu Therapie
Maat Shiatsu

Maat Shiatsu
Arine Maat
Beusichem

Meditatie
Meditatie-in-beweging

Sacred dance- Meditation des Tanzes Culemborg
Monique Helmer-van Loon
Culemborg

Opleiding en Training
Garden of my life

Garden of my life
Alona Dror
Culemborg

Opleiding en Training
Ik & Jij | Inge Knoope

Ik & Jij
Inge Knoope
Culemborg

Homeopathie
Culemnia praktijk voor klassieke homeopathie

Culemnia
Ron Wiebolt
Culemborg

Therapie (diverse)
Body & Mind Language - Individuele Therapie en Coaching

LifeMoves, Praktijk voor Energie-Balans en meer Zelfvertrouwen
Jolanda van Elswijk
Hagestein

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Opleiding en Training
Kinesiologie - Inge Burgerhof

Begrip door inzicht
Inge Burgerhof
Culemborg

Psychosociale therapie
Begeleiding bij levensloop, zingeving en toekomst

Unaty
Una van Maarseveen
Culemborg

Mindfulness & Compassie
KiemKracht Coaching & Counseling

KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van Zijl
Tiel

Kinderen-Ouders
In the Move - Kindertolk

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Yoga
yoga aan de lek

Yoga aan de Lek
Sigrid Paulussen
Ravenswaaij

Yoga
Yoga in Culemborg - Zwangerschapsyoga, Yoga voor Moeders en Yoga in de Boomgaard

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Verhuur Accommodaties
De yogastudio van YogaBalans Culemborg

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Yoga
Yogacentrum Liefland: yoga, mindfulness en gezond bewegen

Yogacentrum Liefland
Magda Adema
Culemborg

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Mediation
Anker conflict- en echtscheidingsbemiddeling

Anker coaching en mediation
Anke Runia
Beusichem

Verhuur Accommodaties
Verhuur praktijk- en workshopruimtes

Wielwerk Opleidingen
Hester en Berry Burghout
Culemborg

Kinderen-Ouders
Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie en systemische Ouderbegeleiding

Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie, Ouderbegeleiding, Familieopstellingen
Joke Andringa
Culemborg

Verhuur Accommodaties
Zandstraat19

Zandstraat Negentien; Ruimte voor Ontmoeting
Paula van Walsum
Culemborg

Natuur, Tuin en Landschap
Erna Bisterbosch Ecologisch Hovenier

Erna Bisterbosch Ecologisch Hovenier
Erna Bisterbosch
Buren

Tips uit de agenda

Advertenties

Ik en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de GelderlandfabriekMensenkind
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg