Privacy statement

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Culemborg wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Culemborg werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Culemborg (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Culemborg / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Culemborg?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Culemborg verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Culemborg verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Culemborg. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Culemborg, kan Bewust Culemborg aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Culemborg verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Culemborg verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Culemborg gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Culemborg slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Culemborg maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Culemborg verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Culemborg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Culemborg het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Culemborg onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Culemborg gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Culemborg vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Culemborg. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Culemborg niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Culemborg heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Culemborg en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Culemborg is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Culemborg behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Culemborg, gevestigd in Culemborg en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Culemborg

Onze Professionals

Suzanne Huijs

Dieren
Honden Beusichem - e.o. | Kennis, Inzicht, Inspiratie

Honden Beusichem - e.o. | Kennis, Inzicht, Inspiratie
Suzanne Huijs
Beusichem

Inge Knoope

Opleiding en Training
Ik & Jij | Inge Knoope

Ik & Jij
Inge Knoope
Culemborg

Jolanda van Elswijk

Lichaamswerk
Lichaamsgerichte BML - Therapie | Coaching | Groepstraining

LifeMoves, Praktijk voor Energie - Balans en Zelfvertrouwen
Jolanda van Elswijk
Hagestein

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Zhineng Qigong

Tijd voor zijn
Marlí Schaminée
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Anker individuele coaching en stiefgezin coaching

Anker coaching en mediation
Anke Runia
Beusichem

Ergonomie
Werkplek op maat en Productergonomie

Kinova
Elmar Dekker
Beusichem

Kinderen-Ouders
Culemnia praktijk voor hulp aan kinderen

Culemnia
Ron Wiebolt
Culemborg

Communicatie en presentatie
VOOR nieuws! Jouw boodschap in de publiciteit

Voor nieuws!
Eugène van Haaren
Culemborg

Therapie (diverse)
Praktijk voor Holistische Massage(-therapie) In Levende Lijve

Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle Nijhuis
Culemborg

Dans & Beweging
Meditatieve dans ofwel Sacred dance Culemborg

Meditatieve dans ofwel Sacred dance Culemborg
Monique Helmer-van Loon
Culemborg

Coaching - Leiderschapscoaching
aangename scherpte, humor en compassie

Erik van Ark Advies
Erik van Ark
Culemborg

Shiatsu Therapie
Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Familie- en systeemopstellingen
De complexiteit van het (samengestelde) gezin

Gert Blom
Beesd

Yoga
Lu Jong Tibetaanse Yoga

Correnteza
Valentina Gomes
Culemborg

Winkels
afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort
Ilse Schuts
Culemborg

Yoga
YogaStudio Yokidoki

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Meditatie
Meditatie-in-beweging

Sacred dance- Meditation des Tanzes Culemborg
Monique Helmer-van Loon
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
KiemKracht Coaching & Counseling

KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van Zijl
Tiel

Mindfulness & Compassie
Audrey James; mindfulness training en therapie

Audrey James: mindfulness training en therapie
Audrey James
Culemborg

Centra voor Gezondheidszorg
Coaching Op Leefstijl (COOL)

Leefstijlcoaching de Betuwe
Lianne van den Dungen en Ruth Sas
Culemborg

Bouwen en Wonen
Het Groene Vuur leemkachels

Het groene vuur
Theo Dubois
Culemborg

Organisatieontwikkeling en advies
aangename scherpte, humor en compassie

Erik van Ark Advies
Erik van Ark
Culemborg

Dieren
Blue Star, Healer, Medium voor (overleden) dieren

Blue Star, Healer, Medium voor kind en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Yoga
De Yogazolder

De Yogazolder
E.C. de Ridder
Culemborg

Haptonomie & Haptotherapie
Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld

Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld
Paula Groeneveld
Culemborg

Creativiteit
Workshop smeden

Vuurvanverandering
Rogier van Veen
Beusichem

Relatietherapie
Caroline Franssen, relatiecoach

Caroline Franssen, relatiecoach
Caroline Franssen
Culemborg

Traumatherapie
Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;

Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Harry Dijkshoorn
Culemborg

Verhuur Accommodaties
Verhuur praktijk- en workshopruimtes

Wielwerk Opleidingen
Hester en Berry Burghout
Culemborg

Massage
Ontspanningsmassage

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Financiële dienstverlening
Grever Administraties

Grever Administraties
Greetje Verlangen
Culemborg

Meditatie
Open Heart Music & Meditation

Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Peter Wilms
Culemborg

Yoga
YogaBalans Culemborg

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Kinderen-Ouders
In the Move - Kindertolk

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Ademtherapie
Adem en ontspanning

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Permacultuur
Stadsboerderij Caetshage

Stadsboerderij Caetshage
Boudien Philips
culemborg

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Ouderenzorg
Zonnig Moment, thuiszorg, begeleiding en gezelschap voor Senioren en mensen met een beperking

Zonnig Moment
Valentina Gomes
Culemborg

Biografisch werk & Verhalen
Pakhuis vol Verhalen

Pakhuis vol Verhalen
Pietie Visser
Culemborg

Muziek & Zang
Alles Is Muziek

Alles Is Muziek
Marijke Koerselman
Culemborg

Massage
Yoga Massage Culemborg

Yoga Massage Culemborg
Andréa van Leeuwen
Culemborg

Fysiotherapie
Bekkenfysiotherapie

Praktijk voor relatie en seksualiteit, Bekkenzorg Culemborg
Inge Hemel
Culemborg

Ayurveda
Layur Ayurveda behandel praktijk

Layur Ayurveda behandel praktijk
Laura Akkerman
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
De bewuste ondernemerscoach die jóu centraal stelt en diep durft te gaan

De Katalysator Coaching voor bewust leiderschap & ondernemerschap
Lars Lutje Schipholt
Culemborg

Organisatieontwikkeling en advies
Adviseur sociale veiligheid | Vertrouwenspersoon

Erika Hendriks
Culemborg

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij levensvragen en keuzes

iLonk
Yvonne Lammertink
Culemborg

Homeopathie
Culemnia praktijk voor klassieke homeopathie

Culemnia
Ron Wiebolt
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Empowering you to reach your goals

Natália Leal
Culemborg

Winkels
(Spirituele)Boekhandel De Kraanvogel

De Kraanvogel
Geertje Kuipers
Culemborg

Massage
Praktijk voor Holistische Massagetherapie In Levende Lijve

Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle Nijhuis
Culemborg

Advertenties

Ik en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de GelderlandfabriekMensenkind
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg