Wielwerk therapeut; psychosociale therapie en coaching

Sylvia van der Straten (SylStra)
Culemborg

Sylvia is Wielwerk therapeut. Dat is een erkende vierjarige beroepsopleiding op HBO niveau die bestaat uit 3 fases: persoonlijke ontwikkeling; opleiding coach en opleiding therapeut. Je zou haar ook wel intuïtief holistisch therapeut kunnen noemen.

Mijn afstudeerscriptie heet 'The Outsiders'. Daarin heb ik onderzoek gedaan naar de volwassene die als kind is mishandeld. Hoe ga je daar in je volwassen leven mee om? Ook ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van AD(H)D. Begeleiding en hulp, ook voor ouders, partners, familie. Relatietherapie. Innerlijk kindwerk. Angsten en verdriet. Coaching en begeleiding op de werkvloer voor werknemers en werkgevers. Ik geef ook meditaties op de werkvloer. Als Wielwerktherapeut heb ik een breed scala aan mogelijkheden die ik graag met u bespreek. Aan de hand van uw hulpvraag kan ik met u afstemmen wat we kunnen doen. We kunnen ook de natuur in en gebruik maken van al die elementen die daar te vinden zijn. 

Over Sylvia van der Straten (SylStra)

Ik ben Sylvia van der Straten geboren in nederland en half Slowaaks. Dit betekent dat een van mijn ouders daar is geboren en door de liefde hier in Nederland terecht is gekomen. Dit heeft mij gevormd en heeft nog steeds veel invloed. Mijn vader werkte veel in het buitenland waardoor mijn moeder veel met mij alleen was en zij moest integreren. Uiteindelijk heeft het huwelijk van mijn ouders geen stand gehouden en heb ik daar in mijn pubertijd mee moeten dealen. Dat had veel invloed op mij en de keuzes die ik op dat moment moest maken. Vandaar ook mijn scriptie onderzoek ' The Outsiders'.  Het is mij toch gelukt om mijn HAVO diploma te halen. Ik ben toen in dienstverlening gaan werken. Oa bij Nederlandse Spoorwegen, ICT, reisbureau management. Ik heb de cursus praktische psychologie afgerond bij NHA. Zelfbewustzijntraining Avatar. HBO toerisme en verkeer. Veel werkervaring in Management ondersteuning, eventmanagement, opleidingen, HR bij UMC Utrecht. Medische terminologie. Samen met mijn partner heb ik een zoon en dochter. HBO Wielwerk coach en therapeut. Ik geef regelmatig meditatie in het UMC Utrecht voor medewerkers in het stilte centrum. Ik zie clienten bij mij thuis of bij hen thuis. Ook in de natuur of op lokatie. 


SylStra Wielwerktherapeut

Sylvia van der Straten

Ganzebloem 23
4102 XH Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Wielwerk therapeut; psychosociale therapie en coaching