Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Culemborg

Financiele Lifeplanning en duurzaam vermogensadvies.

Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je bezig met (financiële) consequenties van een life-event? Is het tijd om orde op zaken stellen? Wil je graag een helder overzicht hebben van je huidige financiële situatie? Inzicht hoe je dit kunt koppelen aan zaken die er voor jou écht toe doen? Ik kan je daar mee helpen!

(Financial) Life planning is namelijk mijn vakgebied. Hierin ben ik heel goed thuis en adviseer ik met veel plezier. Ondernemers en particulieren. Keer op keer weet ik mijn relaties te verrassen met goede en duurzame oplossingen van hun vraagstuk!

Verder ben ik gespecialiseerd in duurzaam vermogensadvies, o.a. via Stan&Wende en Groen-goud.

Ik ben (medio 2021) ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector, eerst als adviseur bij banken en adviesbureaus en nu alweer bijna 25 jaar als zelfstandig adviseur. 100% op declaratiebasis om volledig onafhankelijk te kunnen adviseren.

Transparantie, helderheid, duidelijkheid, passie, mensgerichtheid, doelgerichtheid, duurzaamheid, deskundigheid, spiritualiteit: woorden en gevoelens die bij mij passen!

Federatie financieel planner, geregistreerd lifeplanner, wealth mentor: de cijfertjes zullen altijd kloppen…maar het belangrijkste is natuurlijk dat het klopt van mens tot mens! Samen kijken naar de dromen en doelen in jouw leven, en daar dan een kloppend financieel plaatje bij maken op basis van een transparant en duidelijk stappenplan. En dit alles wel graag zo groen en duurzaam mogelijk!

Met (Financial) Life Planning –zeg maar: Financieel Advies 2.0- kan het echt: jouw dromen en doelen waar maken!

Over Hubrien - Financieel Advies 2.0

Op dit ment (medio 2021) ben ik 56 jaar. Ik woon, samen met mijn vrouw Anneke van den Hul en hond Jeppe op een prachtige plek aan de Lekdijk, vlak buiten Culemborg. Met een fijn kantoor aan huis heb ik mooie "groene" gesprekken met mijn relaties.

Meer informatie: check even de pagina op mijn website: shubrien/meij

 


Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien Meijaard

Zomertaling 13
4105 TL Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Hubrien - Financieel Advies 2.0