TRE® en Ademwerk

Spanning Losmakerij
Culemborg

Ik ondersteun anderen bij het (her)vinden van hun veerkracht via TRE® en ademwerk. Ieder mens bezit een zelfhelend vermogen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Juist in nabijheid van de ander vindt er heling plaats.

TRE® is een zelfhulpmethode om spanning in je lichaam te ontladen. Het staat voor Tension & Trauma Releasing Exercises. Het kan gaan om dagelijkse stress, maar ook om dieperliggende (trauma)spanning. Je brengt een lichaamseigen mechanisme op gang. Eenmaal goed aangeleerd, kun je het thuis toepassen.


De Bewust Verbonden Adem is ook een instrument voor zelfheling. Je gebruikt je hele ademcapaciteit en opent plekken die je vanuit (onbewuste) patronen of zelfbescherming afgesloten houdt. Door de adem toe te laten, kunnen emoties die vast zijn gaan zitten, worden geïntegreerd. 

Over Spanning Losmakerij

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe de sleutel voor herstel van (trauma)spanning in het lichaam zit. Leren voelen wat er gevoeld wil worden. Met met bewustwording van de signalen van je zenuwstelsel, kun je vrienden worden met je lichaam. 

Naast mijn eigen praktijk in TRE® & Adem, werk ik als peer support facilitator/ervaringsdeskundige bij Enik Recovery College, een herstelacademie. Hier ontwikkel en faciliteer ik zelfhulpgroepen en retreats op het gebied van lichaamswerk, trauma, verslaving en schrijven. Ook werk ik als redacteur bij het platform Traumanet.

 


Spanning Losmakerij

Annemarije Sjoerdsma

Sint Annakapelstraat 62
4103 XV Culemborg

Lid van beroepsvereniging

TRE® en Ademwerk