Acupunctuur (klassiek en dr. Tan's balansmethode) - Medisch Namikoshi Shiatsu - CranioSacraal

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree
Culemborg

Bij de Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree kan je naast acupunctuur (klassiek en dr. Tan's Balansmethode) medische shiatsu en Craniosacraal behandelingen ook terecht voor cupping, guasha, dry needling, bone-setting en sportmassage.

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree heeft zijn praktijk bij Alpha Fysiotherapie aan de Martin Luther King 213 in Culemborg en aan de Prins Hendriklaan 27 te Nieuwegein. 

Heb je interesse in een persoonlijke aanpak van je klachten? Neem gerust contact met me op. In principe kan je binnen een week terecht.

 

Over Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Wie is acupuncturist en shiatsu therapeut Hermann Maree?

Ik ben in 1963 in Utrecht geboren. Mijn interesse voor geneeskunde begon in 1995 toen ik bij Thim van der Laan in Utrecht mijn diploma NGS Sportmasseur behaalde. De praktijk leerde ik als verzorger - masseur voor recreanten en wedstrijd kickboksers bij Rings Nieuwegein van Oscar van der Veen.

De geneeskunde in het algemeen en omdat de Oosterse geneeskunde mijn interesse had gewekt, ben ik in 2011 begonnen met de vijfjarige HBO opleiding tot Shiatsu therapeut bij de Dutch Shiatsu Academy. In 2016 heb ik mijn diploma behaald.

Tijdens mijn studie ontwikkelde zich mijn passie voor de traditionele Chinese geneeskunde. Na mijn studie tot Shiatsu therapeut ben ik vervolgens de driejarige HBO opleiding tot Acupunctuur therapeut bij Total Health gaan volgen. Met het afronden van mijn eindscriptie over Tinnitus en Acupunctuur, ben ik in 2019 afgestudeerd.

Naast de Acupunctuur opleiding heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis (School voor Homeopathie (CPION)) positief afgerond. Daarmee voldoe ik aan de eisen van mijn beroepsvereniging NWP om als therapeut aangesloten te kunnen zijn.

In september 2021 ben ik begonnen met de HBO opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut bij het Upledger Instituut. Hiermee denk ik mijn behandelingen nog beter mee te kunnen afstemmen op de individuele behoefte van mijn cliënt.

Mijn motto is: voor mij staat de mens als individu centraal, is een ieder uniek en dat zie je terug in mijn behandelingen. Die is voor iedereen anders. 


Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Hermann Maree

Geulstraat 18
4105 GT Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Acupunctuur (klassiek en dr. Tan's balansmethode) - Medisch Namikoshi Shiatsu - CranioSacraal