Stadsboerderij Caetshage

Boudien & Todd Philips
culemborg

Net even buiten de oude kern van Culemborg ligt Stadsboerderij Caetshage. Het is een prachtig gebied waar landbouw, veeteelt en natuur hand in hand gaan. Je kunt er heerlijk rondwandelen en op het erf spelen kinderen lekker met zand en water.

Op een gebied van ongeveer 5 hectare groot, van oudsher het Heilige Land genoemd, vind je onze biologische stadsboerderij èn zorgboerderij. De stichting Caetshage is verantwoordelijk voor het geheel. Het is een prachtig gebied waar landbouw, veeteelt en natuur hand in hand gaan. Je kunt er heerlijk rondwandelen en op het erf spelen kinderen lekker met zand en water. Ga ook eens kijken bij de bijenstal, het insectenhotel en vergeet de kasteeltuin niet, waar je de geschiedenis van Caetshage voelt!

Onze boerderijwinkel staat vol verse biologische producten. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel van 09.00-17.00 open. Of neem een abonnement, dan mag je elke woensdag een verrassend groentepakket komen halen!

Op het land en in de keuken gaan de 'meewerkers' van de zorgboerderij aan de slag. Zij helpen bijvoorbeeld bij het voorbereiden van de groentepakketten en maken al die voortreffelijke chutneys en sauzen die in de winkel te koop zijn.  

Daarnaast staat op het terrein een gebouwtje van stro en leem, waarin het Kindercentrum Het Aardehuis onderdak biedt aan kinderopvang. 

 

Openingstijden Winkel
Dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 - 17:00 

Openingstijden Erf 

Maandag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00 

Openingstijden openbare paden

Maandag t/m zondag van 9:00 - 19:00

 

De stadsboerderij als geheel vervult de volgende functies:
- Biologische voedselproductie en bloementeelt
- Zorgboerderij
- Educatie en voorlichting
- Ontmoetingsplaats en stadspark

 

Contactgegevens

Algemeen: info@caetshage.nl 

Boerderij: boerderij@caetshage.nl

Zorgboerderij: zorg@caetshage.nl

Stichting: bestuur@caetshage.nl

Over Boudien & Todd Philips


Stadsboerderij Caetshage

Boudien Philips

Caetshage 1
4103 NR culemborg

Stadsboerderij Caetshage