Professional Organizer

Margriet Mastenbroek MMsmart Organizing & Coaching
Culemborg

MMsmart Organizing & Coaching

Behoefte aan rust en ruimte in je hoofd?

Wil je graag ontspullen, je (digitale) administratie op orde krijgen of je agenda goed bijhouden? Wil je juist veel energie steken in je gezin, je baan en je sociale leven? Daar kom ik in beeld. Ik leer jou nieuwe gewoonten en routines te creëren om op te ruimen, ordenen, administereren en agenderen. Het zijn makkelijk werkbare methodes die bij jou passen. Ik lever maatwerk aan huis en werk hands-on samen met jou op. Zo krijg je weer rust en ruimte in je hoofd! 

Ik werk o.a. met het Enneagram en Tafelopstellingen. Organizing en coaching in het bedrijfsleven is ook mogelijk.  

Over Margriet Mastenbroek MMsmart Organizing & Coaching

Structureren zit in mijn bloed!
Ik ben Margriet Mastenbroek. In 1966 ben ik als schipperskind - hoe kan het ook anders - geboren op het water. Vanaf mijn zesde jaar zat ik samen met mijn drie broers op een schippersinternaat. Ik ben hierdoor vrij jong zelfstandig geworden. Structureren heb ik altijd al gedaan. Het zit gewoon in mij. Was het niet aan boord van ons schip dat ik alles heel netjes ordende, dan was het wel op mijn kamer op het schippersinternaat. Ik werd er blij van als alles weer netjes was en er gezellig uit zag. 

Ook later in mijn werk in de zorg voor mensen met een beperking en het onderwijs was ik altijd bezig met de levens van anderen structureren en ordenen. Ze begeleiden en ondersteunen, zodat ze weer meer grip en regie op hun leven kregen. Of het nu kinderen, volwassenen of ouderen waren, ik hielp hen. Structuur aanbrengen én orde scheppen was eigenlijk mijn levenswijze. Maar ik had lange tijd niet het idee dat het iets bijzonders was of misschien wel een roeping.

Mijn man en ik hebben er bewust voor gekozen om kleiner te gaan wonen met minder spullen. We wilden meer tijd, geld en energie overhouden en verhuisden naar een chalet van maar 44 vierkante meter. Het ontspullen is zeer goed gelukt. Ik vind het een verademing om zo te leven met precies genoeg ruimte én spullen. Meer heb je niet nodig. Dit alles triggerde mij om boeken te gaan lezen van Marie Kondo, de Japanse opruimgoeroe. Aan de hand van haar opruimfilosofie gecombineerd met mijn eigen visie en ordentalent heb ik ons tiny house opnieuw ingedeeld. Niet veel later heb ik besloten de opleiding voor Professional Organizer voor particulieren te volgen bij Els Jacobs (dehuishoudcoach). 

Vanuit mijn eigen bedrijf: MMsmart Organizing & Coaching help ik jou opruimen, ontspullen, ordenen, administreren en agenderen. Ik leer jou nieuwe gewoonten en routines aan die makkelijk zijn en helemaal bij jou passen. Het is dus volledig maatwerk. Zo krijg je rust en ruimte in je hoofd en heb je weer energie om leuke dingen te ondernemen. Dat gun ik jou van harte!


MMsmart

Margriet Mastenbroek


Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Professional Organizer