Reiki healings (fysiek of op afstand) | Culemborg

Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar succes is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Maar laat je niet gek maken door oude patronen, they mess up your vibe! Ik merkte dat ook ik tegen bepaalde blokkades aan liep, en ben in contact gekomen met Reiki. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Binnen Reiki werk je met de universele levensenergie. Je gebruikt deze om blokkades op te heffen, klachten (zowel fysiek als mentaal) weg te nemen en meer rust, kalmte of energie te ervaren. Whatever you need, you’ll get. Ik ben gecertificeerd Reiki beoefenaar, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen. Dit kan op afstand, of bij mij in de praktijk.

Hoe werkt een Reiki healing op afstand?
Tijdens een deze energie healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uur tot een uur voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt. Een healing op afstand duurt 20 minuten.

Hoe werkt een Reiki behandeling?
Tijdens een Reiki behandeling neem je (met kleding aan) plaats op de massagetafel. Je ontvangt de energie via mijn handen, door diverse handopleggingen vanaf je kruin tot je voeten. Deze behandeling duurt 45 minuten.

Over Mariska Vermeulen | Culemborg

Ik ben na 17 jaar durend corporate leven als (project)manager, mijn eigen bedrijf gestart: MNGme. Mijn missie is om bedrijven én individuen te begeleiden in het bereiken van hun doelen en dromen. Ik noem mezelf ook wel eens professioneel dromenvanger. Naast mijn tweede graad Reiki heb ik een management opleiding gevolgd en ben ik in het bezit van een NLP Practitioner. 

Mijn kracht ligt in het bereikbaar praktisch maken van dromen. Via Reiki, of 1-op-1 droomsessies of coaching. Je bent welkom!

Over MNGme
MNGme richt zich op ontwikkeling. Bedrijven én individuen begeleiden en ondersteunen in het halen van hun doelen. In het vervullen van hun volledige potentie. Shaping businesses & lives. 

MNGme bestaat uit twee onderdelen.
“MNG” staat voor manage. Managen heeft te maken met het zakelijke, het harde. Doelen stellen, plannen, aansturen en bijsturen. Alles om die doelen te kunnen behalen. Maar dat kan niet als je zelf tegen blokkades aan loopt, of de mensen in je team niet mee krijgt.


Daar staat “me” voor. Me staat voor het persoonlijke, de ontwikkeling en vrij zijn van negatieve stress. Hierdoor staat de ruimte voor groei, en zal je merken dat alles alligned is om de doelen ook daadwerkelijk te halen.


Foto 1 Mariska Vermeulen Foto 2 Mariska Vermeulen Klik om te vergroten

MNGme
Mariska Vermeulen


Professionals in de categorie Reiki en magnetiseren

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!