Zangles en stemexpressie in Culemborg | Culemborg

Je kunt bij mij terecht voor zangles en stemexpressie,

Zangles

Tijdens de zanglessen ben jij uitgangspunt.  De nadruk in mijn lessen ligt op ervaren en beleven. Ik heb een goed gevulde gereedschapskist met tips & tricks om meer uit jouw stem te halen. Zodat je beter, met meer plezier en minder stress kunt zingen. Maar ook zodat jij jouw lichaam als instrument beter leert kennen en beheersen. 

Je kunt bij mij terecht voor lichte muziek ( pop, rock, blues, jazz, country, musical, singer/songwriter, troubadour, dance). Het is geen vereiste om noten te kunnen lezen of een instrument te bespelen. 

Stemexpressie

Ik geef ook stemexpressie. Voor als je beter wilt leren spreken en/of je presenteren. Maar ook bij stemproblemen. Denk aan leraren, leidinggevenden, gezondheidsprofessionals.

Mijn visie

Zoals ogen de spiegels van de ziel zijn, zo is de stem de spiegel van de persoonlijkheid, het body-mindsysteem. Jouw stem en jouw manier van zingen zijn onlosmakelijk verbonden met wie jij bent. Stress, zorgen, verdriet, angst, verkramping, blijheid, zachtheid, een gebrek aan energie, verbittering, opgekropt verdriet, frustratie, ziekte of fysieke zwakheid: het klinkt allemaal door in jouw stem en heeft zijn effect op jouw vocale capaciteiten en hoe jouw stem door anderen wordt ervaren.

In mijn visie vindt stemontwikkeling van nature plaats vindt als jij als mens groeit in bewustzijn, je vitaliteit bevordert, emotionele- en mentale blokkades opruimt en vanuit je kern gaat leven. Het vergroten van zelfbewustzijn, het verbeteren van het lichaamsbewustzijn en leren ontspannen, ook in actie, zijn dan ook belangrijke items.

Over Judith Jobse | Culemborg

Ervaring

Na jarenlang in bandjes gezongen te hebben won ik in 2000 als singer-songwriter het RTL-4 tv-programma Your Big Break. Dit was het eerste tv-programma in het genre van X-factor en The Voice. In 2001 stond ik wekenlang hoog in de hitparade met mijn hit You, wat mij o.a. een gouden plaat, een TMF-awarden een nominatie voor een Rembrandt Award opleverde. Ik zong de eindtune van Big Brother, deed een Marlboro Flashbacktour met repertoire van Madonna en was finalist voor het Nationaal Songfestival in 2004. Ik stond op alle grote podia in Nederland en was te zien en horen in alle toonaangevende muziekprogramma’s op radio en tv.

Ik heb o.a. masterclasses stressmanagement gegeven op conservatorium en bij de Rockacademie. Ook werkte ik mee aan het boek 'Ontdek je eigen X-factor' van Henk-Jan Smits.

Ik ben sinds 2015 als zangdocent aangesloten bij Kunst Educatie Culemborg.

Opleidingsachtergrond

HBO-opleiding Creatief Educatief Werk (CMV) met hoofdvak muziek en bijvak drama

HBO-opleiding stressmanagement professional (Counselling, Coaching, Conflictbemiddeling)

Post-HBO Stressmanagement senior (CCC)

Opleiding Systemisch Werk

Practitioner Neuro Linguistisch Programmeren

Meerdere workshops, cursussen en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, meditatie, mindfulness en adem.

Judith Jobse Music
Judith Jobse

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief