Anna Hakvoort, beeldhouwer in hout | Culemborg

Ontmoeten, kennismaken, ontdekken en ervaren. Werken met hout als een ontdekkingsreis: het is hard, zacht, weerbarstig, brokkelig, knoestig, ruw of aaibaar.  Ik maak beelden van hout en begeleid mensen bij het maken van een beeld. Zelf laat ik me inspireren door de vormen die al in het hout aanwezig zijn. Ik werk veel met hout dat ik vind, langs de rivier of in het bos. 

In mijn workshops en cursussen wil ik mensen de gelegenheid geven te spelen met het materiaal en zo te komen bij de creativiteit, die in ieder aanwezig is.  Om uitdrukking te geven aan wat in je leeft, om tot rust te komen, om je uit te leven, om mooie dingen te maken. Om anderen te ontmoeten.

Ik begeleid ook mensen met een persoonsgebonden budget, bij hen thuis of in mijn werkplaats in Langbroek.

Over Anna Hakvoort | Culemborg

Mijn liefde voor hout en het bewerken ervan is ontstaan tijdens mijn wandelingen langs de rivier.

Ik vond mooie stukken hout en ging deze bewerken met een zakmes. De verweerde stukken haalde ik weg en ik volgde de vorm van het hout. Weg van alle werkstress, mijn hoofd leeg maken en met mijn handen bezig zijn, dit gaf me veel voldoening. En ik ontdekte dat ik mooie dingen kon maken! Na jarenlang werk in de gehandicaptenzorg en hulpverlening heb ik, toen ik mijn eigen atelier kreeg, besloten om van mijn passie beeldhouwen mijn werk te maken.

In mijn bedrijf kan ik veel wat ik ooit geleerd heb samen laten komen. Ik geef cursussen en workshops beeldhouwen en begeleid mensen met een beperking.

Mijn werkervaring en opleiding in zorg en hulpverlening, een opleiding Toegepaste Integrale Psychologie en energetisch lichaamswerk bij het ITIP, geeft een basis om mensen te begeleiden en er naar te streven het beste in hen naar boven te halen. Maar het gaat mij vooral om plezier, ontdekken en spelen met het materiaal.


Foto 1 Anna Hakvoort Foto 2 Anna Hakvoort Klik om te vergroten

Anna Hakvoort


Professionals in de categorie Creativiteit

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg