ECO Creaties | Ilse Schuts | Culemborg

Als vormgever zorg ik, onder andere, voor de website van Bewust Culemborg. Daarnaast coördineer ik de gezamenlijke activiteiten en de netwerkorganisatie van aangesloten leden. Dit kan alleen maar in samenwerking met andere leden, zodat wij als geheel een netwerk kunnen vormen.

Als coördinator is het mijn taak om te zorgen voor samenhang en ik help herinneren aan de gezamenlijke missie en visie. Als er nieuwe initiatieven ontstaan die vragen om vernieuwing en oplossingen, dan help ik dit te ondersteunen via het platform en mijn kennis van het netwerk. Als netwerkorganisatie zijn we immers een organisch geheel, voortdurend in ontwikkeling.

Ook ben ik bestuurslid van Bewust Nederland, onze moeder-organisatie. In dat verband help ik nieuwe lokale netwerken starten door het gehele land. Door kennis en ervaring te delen, kunnen wij bewust, gezond en duurzaam leden onder de aandacht brengen bij al diegenen die hiernaar op zoek zijn.

Over Ilse Schuts | Culemborg

Ilse Schuts  is coördinator van het lokale bewuste netwerk in Culemborg. Zij werkt samen met groepen leden aan een inspirerend klimaat in Culemborg en omgeving, om duurzaamheid, gezondheid en de voordelen van persoonlijke groei te promoten. Met collega coördinatoren in andere plaatsen, geeft zij inbedding aan Bewust Culemborg in Bewust Nederland.

Ilse heeft besloten om bewust te willen leven en duurzaam te kiezen. Culemborg is voor Ilse een plek gebleken waarin voortdurend groepen en projecten ontstaan die hiermee bezig zijn. In EVA-Lanxmeer als woonplek, en in cirkels daar omheen. Door elkaar te bevestigen, te horen en te zien (in plaats van beconcurreren), vergroten wij onze eigen mogelijkheden en impact. En dat is waar Ilse heen wil, zelfrealisatie in de leefgemeenschap.

De uitdaging voor Ilse zit hem met name in het zien van samenhang in het geheel. Haar uitgangspunt is, dat alles er al is, om dat vervolgens zichtbaar te maken èn toegankelijk. Daarmee wordt een bewustere manier van leven mogelijk, een leven waarin je (nog) meer kunt zijn wie je in wezen bent.

eCO Creaties
Ilse Schuts

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief