Tandoen; Het Vertrouwen in Persoonlijke Kracht voor een opgeruimd hoofd! | Culemborg

Wat doet een Matrixcoach?

De coach werkt met de MatriXmethode en dit is een snelle coachingstechniek, die kan worden ingezet zowel bij een vol hoofd, bij leer- en of gedragsproblemen, als ook bij mentale en/of emotionele problemen.

De coachmethodiek is geschikt voor jongeren en volwassenen.

Heb je al heel lang last van:

  •    Leerproblemen
  •    Angsten
  •    Trauma’s
  •    Slaap –en eetproblemen
  •    Burnt out
  •    Gebrek aan zelfvertrouwen
  •    Of een Vol hoofd

Neem contact met me op via mijn site Tandoen of bel.

Ook maak ik gebruik van Life Styles Inventory. Hierdoor krijg je inzicht in je constructieve denk- en gedragsstijlen, die onlosmakelijk zijn verbonden met je prestaties op het werk, de kwaliteit van interpersoonlijke relaties en effectiviteit bij het oplossen van problemen. 

Wat kun je van mij verwachten? Inspiratie, ervaring, eerlijkheid en toegewijdheid aan jouw doel, maar bovenal .....

Vertrouw op je persoonlijke kracht!

Pauline

 

Over Pauline Tanahatoe | Culemborg

Na negenentwintig jaar werkzaam geweest te zijn als adviseur en leidinggevende binnen de financiele sector was het tijd om mijn energie te richten op het helpen van anderen als interesse- en MatriXcoach. Leidinggeven in een continue veranderende omgeving, motiveren van anderen en het coachen op gedrag en prestaties was de laatste jaren aan de orde van de dag. Vanuit mijn HRM achtergrond was de combinatie tussen 'zacht' en 'hard' een leerzame ervaring, waar ik nooit genoeg van krijgen zal. Ik ben er ook van overtuigd dat mijn ervaring kan bijdragen aan de persoonlijke groei van de ander!


Foto 1 Pauline Tanahatoe Foto 2 Pauline Tanahatoe Klik om te vergroten

Tandoen
Pauline Tanahatoe


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg