Gezond Verstand Lezingen Culemborg | Culemborg

Lianne van den Dungen van Natuurlijk Gezond is locatiehoudster van Gezond Verstand Lezingen in Culemborg.

Maandelijks worden er in Nederland op vele plaatsen zogenaamde Gezond Verstand Lezingen (GVL) georganiseerd, en sinds april ook in Culemborg. Diverse deskundige mensen geven in een lezing hun perspectief op gezondheid en genezing vanuit een kant die wij niet zo vaak zien of horen. Het doel is om je individuele mogelijkheden te vergroten om met je eigen gezondheid en genezing om te gaan. De avonden zijn gezellig van opzet en een basis voor ontmoeting. Er is respect voor verschillende meningen en visies.

De Stichting Gezond Verstand Lezingen is opgericht door Anneke Bleeker. Het is voortgekomen uit onderzoek dat zij deed toen het HPV vaccin op de markt kwam. Zij heeft daar toen ook een boek over geschreven: 'Wat U niet verteld wordt over vaccinaties'. Tijdens de Gezond Verstand Lezingen wordt voornamelijk geïnformeerd vanuit de kant die je meestal niet hoort of leest op televisie of in de krant. Een Gezond Verstand Lezing is daarmee een bijdrage aan ieders keuzevrijheid op basis van meer volledige informatie en de eigen verantwoordelijkheid om te kiezen voor de ene of de andere weg of oplossing.

Over locatiehoudster Lianne van den Dungen:
Lianne is altijd op zoek naar hetgeen op een natuurlijke wijze mogelijk is om de gezondheid te verbeteren, voor haarzelf en anderen. Zij is holistisch verpleegkundige en daarnaast opgeleid tot voetreflexologe, journeytherapeute (Brandon Bays) en detoxcoach. Sinds 15 jaar werkt ze als zelfstandige in de intensieve thuiszorg.

Over Lianne van den Dungen | Culemborg

Lianne is geinteresseerd in gezondheid en heling en is in staat om daarin heel breed te kijken. Opgeleid sinds 30 jaar als verpleegkundige en werkzaam in de intensieve thuiszorg als zelfstandige zorgprofessional, is haar motto: Natuurlijk als het kan, regulier als het moet!

Naast de HBO-V is ze geschoold als Journeytherapeute door Brandon Bays en als voetreflexologe en detoxcoach.

Van april 2011 tot eind 2016 was ik de locatiehoudster te Culemborg via de Stichting Gezond Verstand Lezingen. Dit was een manier om een bijdrage te leveren om mensen meer bewust te maken hoe ze zelf kunnen bijdragen aan hun gezondheid, de natuur en een gezonde economie. Ze werkt graag met mensen die hun eigen verantwoordelijkheid willen en durven te nemen.

Naast bewustwording wil ze zich graag toeleggen om mensen te coachen en te inspireren naar Bewust Gezond vanaf de plek waar ze nu staan en naar hun zelf gekozen doel.

Vanaf begin 2017 wil ze vanuit Centrum Mensenkind werkzaam zijn als Holistisch Verpleegkundige om jonge ouders te begeleiden bij de ontwikkeling en gezondheid van hun jonge kinderen.

Ze wil er ook werkzaam zijn voor deze doelgroep als Journeytherapeute

Verder is haar passie reizen, wandelen en mensen uit allerlei culturen ontmoeten .

Ze is ook trotse moeder van een zoon van 14!


Foto 1 Lianne van den Dungen Klik om te vergroten

Natuurlijk Gezond
Lianne van den Dungen

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg