afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten | Culemborg

Biologisch wordt nog aantrekkelijker
door een lage prijs
.

In het assortiment bij VAN HAVER TOT GORT  is al het eten en drinken, en alle huishoudelijke producten 10% goedkoper dan de adviesprijs. Bij verzorgingsproducten is die korting altijd minstens 15%.

Als klant bespaar je veel tijd als je altijd een volle voorraadkast hebt, daarom verkopen wij etenswaren en drinken voornamelijk in grootverpakking (hele dozen). Verzorgingsproducten en veel schoonmaakmiddelen worden wel per stuk verkocht.

Tegen vrijwel groothandelprijzen, kun je online houdbare biologische producten bestellen, uit een zeer groot assortiment voedingsmiddelen, verzorgingsproducten, textiel, cadeaus en producten voor dier en huishouden.

Het assortiment is zeer uitgebreid. Een greep uit onze merken:

...- De Rit - Monki - Ekoland - Weleda - Lavera - Urtekram - VSM - Piramide - Simon Levelt - Ecover - Sonett - Horizon - Lima - Terrasana - Chi -... en meer

 

Hoe het werkt?


Via de HAVER-website kun je je bestelling plaatsen:

vanhavertotgort

Bij mij thuis kun je de week daarop je bestelling ophalen. Mijn adres fungeert als afhaalpunt Van Haver tot Gort voor Culemborg. Ook is er een afhaalpunt op Blink School.

Per maand is er één bestelronde. Via een nieuwsbrief en reminder herinneren wij klanten eraan dat het bestelmoment in zicht is.

 

Je biologische boodschappen en huishoudproducten
voordelig en praktisch
in één keer in je voorraadkast

Over Ilse Schuts | Culemborg

Ilse Schuts  is coördinator van het lokale bewuste netwerk in Culemborg. Zij werkt samen met groepen leden aan een inspirerend klimaat in Culemborg en omgeving, om duurzaamheid, gezondheid en de voordelen van persoonlijke groei te promoten. Met collega coördinatoren in andere plaatsen, geeft zij inbedding aan Bewust Culemborg in Bewust Nederland.

Ilse heeft besloten om bewust te willen leven en duurzaam te kiezen. Culemborg is voor Ilse een plek gebleken waarin voortdurend groepen en projecten ontstaan die hiermee bezig zijn. In EVA-Lanxmeer als woonplek, en in cirkels daar omheen. Door elkaar te bevestigen, te horen en te zien (in plaats van beconcurreren), vergroten wij onze eigen mogelijkheden en impact. En dat is waar Ilse heen wil, zelfrealisatie in de leefgemeenschap.

De uitdaging voor Ilse zit hem met name in het zien van samenhang in het geheel. Haar uitgangspunt is, dat alles er al is, om dat vervolgens zichtbaar te maken èn toegankelijk. Daarmee wordt een bewustere manier van leven mogelijk, een leven waarin je (nog) meer kunt zijn wie je in wezen bent.

eCO Creaties
Ilse Schuts

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief