Praktijk voor relatie en seksualiteit | Culemborg

Mijn naam is Inge Hemel en Ik bied individuele of (echt)paargesprekken over intimiteit en seksualiteit.

Uitganspunt van mijn werkwijze is dat problemen in een intieme relatie onontkoombaar zijn: juist hier liggen de groeikansen om de relatie te verdiepen.Waarom blijkt het lastig om een liefdesrelatie seksueel sprankelend te houden?
Waar is de passie onderweg verloren gegaan en is deze weer terug te vinden?
Wat te doen als een verschil in ’zin’ of verminderde ’zin’ onvrede oplevert?
Waarom lijkt het verlangen naar verbondenheid en vrijheid soms paradoxaal in een relatie?
Hoe kun je in je relatie omgaan met fysieke seksuele klachten als pijn met vrijen, erectie problemen, vroegtijdig klaarkomen, moeite hebben met een orgasme bereiken?Houden deze, of andere vragen je (al lang) bezig, hoop je op verandering en wil je er iets aan doen, dan nodig ik je uit in de praktijk.
Een sessie duurt een uur. Indien je samen komt, hoeft het niet zo te zijn dat alle gesprekken samen zijn. Dit bepalen we in overleg. De focus is ook in het individuele gesprek ’de relatie’.

Contact en verbinding zijn sleutelbegrippen in mijn begeleiding. Samen kijken we naar nieuwe perspectieven om de ’crisis’ te transformeren in de gewenste verandering. Ik doe dat op een directe en open manier waarbij humor niet ontbreekt. In de sessies kan naast gesprekken ook gewerkt worden met oefeningen samen.

Over Inge Hemel | Culemborg


Foto 1 Inge Hemel Foto 4 Inge Hemel Klik om te vergroten

Praktijk voor relatie en seksualiteit, Bekkenzorg Culemborg
Inge Hemel

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg