verkooppunt Ukon - Japanse Kurkuma supplement & thee

Ilse Schuts - Zuiver en Vitaal - Ukon
Culemborg

Wilde kurkuma uit Japan -Ukon- wordt al eeuwenlang erkend als een natuurlijke genezer. Het is gebruikt als pijnstillend, antibacterieel, ontstekingsremmend, anti-allergeen, antioxidant en dat al meer dan 6000 jaar. Toegepast als supplement of thee.

Ukon voedingssupplement

De capsules zijn samengesteld uit de volledige wortel van 2 soorten kurkuma:

 •  Curcuma Longa
  • herfst Ukon, meest gangbare kurkuma
  • bevat curcumin & enzymen
    
 •  Curcuma Aromatica Salisbury
  • lente Ukon, ook wel wilde kurkuma genoemd
  • bevat mineralen & essentiele oliën

De mineralen en essentiele olien uit de lente Ukon zorgen voor de opneembaarheid van curcumin uit de herfst Ukon. Hierdoor is dit supplement een gouden combinatie van 2 soorten. De capsules bevatten geen zwarte peper (regulier toegevoegd voor opneembaarheid).

De gehele wortel wordt gewassen in ultra basisch geioniseerd water. Vervolgens is het supplement compleet gemaakt met antioxiderende ingrediënten zoals olijfolie, perillaolie, teunisbloemolie, lijnzaad en tocotrienol. Een derivaat van zeewier -carrageen- wordt gebruikt als ingrediënt voor de coating van de capsule. Het geheel is van buitengewoon hoge kwaliteit ingrediënten, wijze van verwerking en verpakking.

Per doos van 100 capsules.

 

Ukon thee

Kurkuma thee wordt al sinds de oude dynastien gebruikt, en is gemaakt van Curcuma Longa (herfst Ukon), bekend om zijn werking door het bestanddeel curcumin. Deze kurkuma soort wordt alom in Azië geteeld, maar meestal niet biologisch.

Ukon wordt op 100% biologische wijze verbouwd in -de Blue Zone- Okinawa. Het gebied is van nature buitengewoon vruchtbaar en volledig vrij van schadelijke chemicaliën, welke in de conventionele kurkumateelt veel worden gebruikt.

Per 10 zakjes om uit te proberen, of per hele doos van 60 zakjes.

Over Ilse Schuts - Zuiver en Vitaal - Ukon

Ilse is mede-oprichter van het lokale bewuste netwerk in Culemborg, nu ere-lid van de huidge vereniging van bewuste ondernemers. Tevens heeft zij aan de wieg gestaan van het landelijke netwerk Bewust Nederland, waarbij Bewust Culemborg is aangesloten.

 

Toegankelijk maken van een gezonde levensstijl is de rode draad in het leven van Ilse. Door mensen te verbinden en samenwerkingen te faciliteren. En met projecten en evenementen zichtbaarheid geven aan producten en diensten die de kwaliteit van leven verhogen.

 

Ilse haar focus is terecht gekomen op een eenvoudige en doeltreffende manier om het fysieke lichaam gezond te maken en te houden. Door het drinken van voldoende en vitaal water in de eerste plaats. En met Ukon thee en het supplement Ukon van de 2 soorten kurkuma.

Met een gezond lichaam is de weg vrij naar een heldere geest, en dit vormt een poort naar vrijheid. Goede gezondheid stelt ons in staat om al het andere in het leven aan te gaan.


Zuiver en Vitaal Ukon

Ilse Schuts

Annie Romein Verschoorpad 2
4103 VE Culemborg

verkooppunt Ukon - Japanse Kurkuma supplement & thee