Zuiver en Vitaal drinkwater

Ilse Schuts - zuiver en vitaal drinkwater -info-demo-proeven-
Culemborg

'Terug naar de bron' voor je drinkwater. Service punt voor het Japanse apparaat dat leidingwater omtovert tot reinigend en voedend water. Voor informatie, demonstratie en het proeven van het alkalisch geïoniseerde water.

Op plekken waar mensen oud worden zonder kwalen, daar drinken zij water dat van nature vitaal is. Dit is hun geheim. Geinspireerd op inheemse volkeren met vitale ouderdom is er een apparaat ontwikkeld dat leidingwater kan veranderen in diverse soorten vitaal water. Dit kun je bij Ilse uitproberen.

Vitaal water is hoog basisch (alkalisch) en heft verzuring in het lichaam op. Daarnaast bevat het vitale water anti-oxidant, waardoor het schadelijke vrije radicalen bindt, en veroudering vertraagt. Tenslotte is het water zogenaamd 'micro geclusterd' waardoor het gemakkelijker hydrateert. Voeding wordt beter opgenomen en afvalstoffen sneller opgeruimd.

Er zijn demonstraties of je kunt gewoon aan de kraan komen proeven. De meeste mensen voelen direct dat dit water anders is. Geen klots in je buik, soms tintelingen aan de huid, en na wat langer gebruik geeft het een duurzaam gevoel van vitaliteit. Een gezonde spijsvertering en zachte huid zijn een resultaat dat Ilse zelf aan den lijve heeft ondervonden na geruim een jaar.

In Japan wordt dit water in ziekenhuizen gegeven als ondersteuning bij genezing van ziekte. Het waterfilter- en electrolyse-apparaat is in Japan als medisch apparaat ontwikkeld. Je kunt dit apparaat in huis halen om jezelf te ontzien in perioden van ziekte, hoe luxe is dat?

Tenslotte kent het apparaat nog enkele functies voor het huishouden en huidverzorging. Met ultra basis water kun je vet oplossen, groente ontgiften en vlekken verwijderen. Met ultra zuur water kun je desinfecteren. En het licht zure water is goed voor huid en haar.

Over Ilse Schuts - zuiver en vitaal drinkwater -info-demo-proeven-

Bij Ilse kun je terecht voor afhalen van boodschappen via Van Haver tot Gort, en voor alles wat je wilt weten over vitaal water.

Actueel service punt in Culemborg voor het Japanse electrolyse apparaat dat leidingwater kan omtoveren tot reinigend en voedend water. Voor uitleg over de bijzondere kwaliteiten van het vitale water en om het natuurlijk te proeven! Als het bevalt, dan begeleidt ze je bij de aankoop en het leren toepassen van de soorten water die deze machine kan maken. Er zijn regelmatig demonstraties of je kunt gewoon aan de kraan komen proeven.

Ilse runt hiernaast ook het afhaalpunt Van Haver tot Gort. Dit is open voor iedereen die gebruik wil maken van de voordelen van bio-inkopen in het groot. Maandelijks is er een bestelronde en afhalen is bij Ilse thuis.

Ilse is mede-oprichter van het lokale bewuste netwerk in Culemborg, nu ere-lid van de huidge vereniging van bewuste ondernemers. Tevens heeft zij aan de wieg gestaan van het landelijke netwerk, waarbij Bewust Culemborg is aangesloten. De overige activiteiten in het kader van Bewust Culemborg, staan bij Ilse op een laag pitje.


Zuiver en vitaal water -info-demo-proeven

Ilse Schuts

Annie Romein Verschoorpad 2
4103 VE Culemborg

Zuiver en Vitaal drinkwater