informatiepunt zuiver en vitaal drinkwater

Ilse Schuts - drinkwater demonstraties
Culemborg

Terug naar de bron voor je drinkwater: vitaal water dat veroudering tegengaat en aandoeningen door verzuring herstelt. Over deze doeltreffende manier om gezond te worden en te blijven kun je een demonstratie bijwonen over alkalisch geïoniseerd water.

Op plekken waar mensen oud worden zonder kwalen, daar drinken zij water dat van nature vitaal is. De meeste drinkwateren die wij kennen zijn verontreinigd, oxiderend en verzurend, waardoor het lichaam niet optimaal kan functioneren. Vandaar dat het veranderen van je dagelijkse drinkwater een grote sprong kan betekenen in je gezondheid.

Vitaal water heeft specifieke eigenschappen waardoor het in het lichaam werkt als een antioxidant, verzuring oplost en het hydrateert bijzonder goed. Voeding wordt beter opgenomen en afvalstoffen sneller opgeruimd. De spijsvertering wordt gezond en je voelt je fit als je dagelijks dit water drinkt.

Er zijn demonstraties en je kunt het zelf uitproberen. De meeste mensen voelen direct dat dit water anders is. Geen klots in je buik, soms tintelingen aan de huid, en na wat langer gebruik geeft het een duurzaam gevoel van vitaliteit.

In Japan wordt dit water in ziekenhuizen gegeven als ondersteuning bij genezing van ziekte. Als medisch apparaat aanvankelijk ontwikkeld, zijn er al zo'n 50 jaar kleinere modelllen voor het huishouden. In Japan heel gebruikelijk (1 op 3 huishoudens heeft een ionisator), in Europa nog vrij onbekend.

Er zijn ook toepassingen voor het huishouden en huidverzorging. Met ultra basisch water kun je vet oplossen, groente ontgiften en vlekken verwijderen. Met ultra zuur water kun je desinfecteren. En het licht zure water is goed voor huid en haar.

Over Ilse Schuts - drinkwater demonstraties

Ilse is mede-oprichter van het lokale bewuste netwerk in Culemborg, nu ere-lid van de huidge vereniging van bewuste ondernemers. Tevens heeft zij aan de wieg gestaan van het landelijke netwerk Bewust Nederland, waarbij Bewust Culemborg is aangesloten.

 

Toegankelijk maken van een gezonde levensstijl is de rode draad in het leven van Ilse. Door mensen te verbinden en samenwerkingen te faciliteren. En met projecten en evenementen zichtbaarheid geven aan producten en diensten die de kwaliteit van leven verhogen.

 

Ilse haar focus is terecht gekomen op een eenvoudige en doeltreffende manier om het fysieke lichaam gezond te maken en te houden. Door het drinken van voldoende en vitaal water in de eerste plaats. En met Ukon thee en het supplement Ukon van de 2 soorten kurkuma.

Met een gezond lichaam is de weg vrij naar een heldere geest, en dit vormt een poort naar vrijheid. Goede gezondheid stelt ons in staat om al het andere in het leven aan te gaan.


Zuiver en Vitaal water

Ilse Schuts

Annie Romein Verschoorpad 2
4103 VE Culemborg

informatiepunt zuiver en vitaal drinkwater