Alles Is Muziek

Alles Is Muziek
Culemborg

Alles is Muziek biedt Muziek- en klankworkshops, Klankmeditatie, Mantra zingen en coaching en advies

Alles is Muziek biedt:

  • Lessen Tanpura en Ganesh-snaarinstrumenten
  • Muziek- en klankworkshops
  • Klankmeditatie
  • Mantra zingen
  • Coaching d.m.v. klank en muziek
  • Advies over de toepassing van muziek en klank
  • Muziek voor zieken en stervenden

Over Alles Is Muziek

Marijke Koerselman is muziekdocent en coach. Muziek en het begeleiden van mensen op hun ontwikkelingsweg lopen als een rode draad door haar leven. Vanuit die passie is zij 12 jaar geleden haar praktijk Alles Is Muziek gestart. Daarin laat ze mensen op diverse manieren de magische en helende werking van klank ervaren

Opleiding en ervaring
Na de studies theologie en sociaal cultureel werk is zij werkzaam geweest in de sociale sector, de kunstensector en als loopbaanadviseur en coach binnen het bedrijfsleven.
Zij volgde diverse opleidingen en trainingen, gericht op het begeleiden van mensen op hun levensweg, vanuit creatieve, lichaamsgerichte en spirituele invalshoeken.
Haar muzikale ontwikkeling startte met viool en zang en werd later verrijkt met de Afrikaanse drums onder begeleiding van meesterdrummer Ali N’Daye Rose, en Arafan Touré. Sinds 15 jaar is ze intensief in de Indiase muziek gedoken en volgt zanglessen bij Smt. Ashoka Dhar uit Calcutta . Deze wijdt haar ook in in de Nada Yoga, een vorm van klankmeditatie, die ingebed is in een eeuwenoude traditie.
Vanuit haar fascinatie voor de werking van klank volgde ze ook de Helende Stem opleiding bij Loucas van den Berg en verdiepte zich in de helende klanken binnen de Healing Tao-beoefening.
Haar opgedane ervaringen en kennis geeft ze graag door.
Marijke heeft een uniek instrumentarium tot haar beschikking dat intuïtief bespeeld kan worden, zonder dat je kennis van muziek hoeft te hebben. De klanken ervan raken direct het hart

 

 

 


Alles Is Muziek

Marijke Koerselman

Debussystraat 92
4102 AV Culemborg

Alles Is Muziek