Workshops zang & bodypercussie

Fredrike de Winter
Culemborg

Fijne en energieke workshops bodypercussie en zang. Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam!

Workshops vol plezier met muziek.

Swingende ritmes op je lijf…. stamp klap stampstamp klap, soms zit je erin, soms vlieg je eruit…. geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar!

En het is zo zalig om te doen, je klopt je lichaam wakker en de energie gaat lekker stromen!

De ritmes leg ik vanaf de basis uit zodat je het goed kunt volgen en het helemaal in je lichaam gaat zitten. Dan hoef je niet meer zo na te denken en kun je genieten van de muziek!

Als we zang toevoegen wordt het helemaal feest, je HELE lichaam als muziek instrument! Met accordeon en marimba geef ik nog meer bedding aan onze muziek en kunnen we optimaal genieten van alle prachtige klanken die verschijnen.

De workshops geef ik in mijn werkruimte ('t Hart op zolder) in Schalkwijk, aan de andere kant van de Lek. 

Maar ik ben ook in te huren op locatie voor koren, bedrijven, feestelijke gelegenheden.

 

Over Fredrike de Winter

In 1990 behaalde ik cum laude mijn uitvoerend musicus diploma slagwerk in Utrecht. Met veel plezier heb ik jarenlang mijn kostje bij elkaar geslagen. Inmiddels is mijn muzikale pad verdergegaan en het ontwikkelt zich nog steeds. 10 Jaar geleden kwam ik in de ban van bodypercussie en ben ik gestart met het geven van workshops aan verschillende doelgroepen, steeds meer gecombineerd met zingen. In de workshops komt mijn passie voor ritme, muziek, en het werken met mensen samen. “Iedere keer word ik weer enthousiast van het plezier dat ontstaat, en de energie die loskomt in de workshops, mensen worden vrijer en gaan weer spelen, super mooi om te zien!”. Een andere doelgroep waar ik graag mee werk is de ouder wordende, vaak ook kwetsbare mens. De acccordeon, die ik sinds een paar jaar bespeel, komt hierbij goed van pas. “Het is prachtig om te zien hoe je via muziek contact kunt maken, voorbij woorden en met een open hart, inspelend op wat zich voordoet, puur en spontaan.”  Met mijn nieuwste project, Muzikale Balkon-ode, breng ik muzikale odes bij mensen aan de voordeur: Muzikale Balkon Ode – Ook voor tuinpaadje en oprijlaan.


Fredrike de Winter/'t Hart op zolder/Muzikale Balkon-ode

Fredrike de Winter

Thijsselaan
4102LB Culemborg

Workshops zang & bodypercussie