Groeiplaats voor vrouwen

Fransien Walton, Coach & Trainer
Culemborg

Ik begeleid vrouwen die zichzelf willen zijn en voluit willen leven. Met kennis van het brein, effectieve tools en opruimen van blokkades. Verlang jij naar persoonlijke groei en verbinding met jezelf? Neem contact met me op voor een kennismaking!

Vanuit Groeiplaats voor vrouwen bied ik 1-op-1 coaching. In mijn praktijk in Culemborg, wandelend langs de Lek of online via ZOOM.

Samen met jou kijk ik wat er nodig is om je persoonlijke doelen te behalen. Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden. Elk traject ziet er dan ook anders uit. Tegelijk maak ik elke keer gebruik van dezelfde principes en ingrediënten.

Als ik je coach ben, zullen we niet alleen maar praten. Het gaat altijd over de combinatie van denken, voelen en doen.

Ik werk met de mogelijkheden van ons onbewuste brein. Je hebt vast al veel nagedacht en je wilskracht ingezet. Dat deed je met je bewuste brein. Op het moment dat jij weet hoe je invloed kunt uitoefenen op je onbewuste brein, kun je vastgeroeste patronen doorbreken en je mindset blijvend veranderen.

Ik ga er vanuit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat een lichamelijke klacht invloed heeft op hoe je je voelt en dat als je je mentaal niet fijn voelt dit invloed heeft op je lijf. Maar ook dat je, als je weet hoe, die invloed positief kunt inzetten.

Daarvoor werk ik veel met overtuigingen: de dingen die je gelooft over jezelf, de ander en de wereld. Je zult me horen zeggen: eerst geloven, dan zien. Want bril waarmee jij naar de wereld kijkt, bepaalt voor een groot deel wat je ervaart. Het goede nieuws is dat het makkelijk is om je overtuigingen te veranderen!

Over Fransien Walton, Coach & Trainer

Ik ben Fransien Walton, geboren in 1985. Met mijn man, zoon en dochter woon ik in Culemborg.

Met Groeiplaats voor vrouwen heb ik een plek gecreëerd waar ik mijn talenten kan inzetten om vrouwen te begeleiden om zichzelf te zijn en voluit te leven. Omdat ik geloof dat de wereld mooier is als vrouwen zichzelf zijn.

Mijn aanpak kenmerkt zich door de combinatie van denken, voelen en doen.

Ik combineer mijn kennis en snelle denkvermogen met mijn scherpe intuïtie en het afstemmen op de ander. Daarbij zet ik effectieve tools in en houd ik focus op concreet resultaat. 

Ik kom graag tot de kern. Voel wat er speelt op een diepere laag. En zet mijn humor en enthousiasme in.

Mijn houding is liefdevol en oordeelloos. Je bent welkom zoals je bent.

Zelf herstelde ik van jarenlange, ernstige chronische vermoeidheid toen ik 25 was. Ik ervaarde de kracht van goede coaching en training. En raakte gefascineerd door de immense invloed die ik heb op mijn gezondheid en mijn leven.

Sinds 2012 werk ik als coach en trainer. Ik volgde opleidingen en cursussen op het gebied van life- en loopbaancoaching, NLP, het Alexander Concept, PSYCH-K, Live the Connection, het Enneagram, Systemisch Werk en Vrouwelijk Leiderschap. Ik ben ook opgeleid als taalwetenschapper. Mijn analytische en kritische blik heb ik daarvan behouden.

Op LinkedIN vind je alle details van mijn opleidingen en werkervaring. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus door middel van intervisie en bijscholing. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO.


Groeiplaats voor vrouwen

Fransien Walton

Grondzeilerweg 23
4105 HJ Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Groeiplaats voor vrouwen