Groeiplaats voor vrouwen

Fransien Walton, Coach & Trainer
Culemborg

Ik begeleid vrouwen die willen leven vanuit verbinding met zichzelf. *Coaching op de onderstroom *Yoga massage voor opening in je lijf en je bekken. *Vrouwencirkels, een plek voor verbinding en ontspanning.

Hoi, ik ben Fransien

Ik begeleid vrouwen die willen leven vanuit verbinding met zichzelf.

Dat doe ik met coaching op de onderstroom. Zodat je niet alleen zicht krijg op je onbewuste patronen en overtuigingen, maar ook echt verandering ervaart.

Ik bied een yoga massage voor ontspanning en opening in je lijf en je bekken.

En ik organiseer vrouwencirkels. Een plek voor verbinding en ontspanning.

Je bent van harte welkom.

 

Over Fransien Walton, Coach & Trainer

Ik werd geboren in 1985 en woon op een heerlijke plek in Culemborg met mijn man, zoon en dochter.

Al 10 jaar begeleid ik mensen om zich energieker, gelukkiger en meer zichzelf te voelen.

Het begon met mijn eigen zoektocht. Want eerlijk is eerlijk, als ik het leven niet soms knap ingewikkeld vond, had ik nooit zoveel geleerd. Toen ik als twintiger mijn weg zocht uit een periode van ernstige chronische vermoeidheid (ME/CVS) herstelde ik niet alleen van fysieke klachten, maar ontdekte ik ook mijn eigen invloed op mijn gezondheid en leven. Er ging een wereld voor me open.

Ik kreeg zicht op de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed van onbewuste patronen en overtuigingen. Ik ging inzien hoe, in mijn geval, onzekerheid, perfectionisme en hooggevoeligheid hadden bijgedragen aan het in stand houden van mijn fysieke klachten. En wat ik kon doen om dit te doorbreken.

Ik ben onder andere geschoold in NLP, Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Vrouwelijk Leiderschap en werken met overtuigingen, gezondheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept). Meer over mijn opleiding en ervaring vind je op LinkedIn.

Aangesloten bij de NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches).


Groeiplaats voor vrouwen

Fransien Walton

Grondzeilerweg 23
4105 HJ Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Groeiplaats voor vrouwen