Nieuw! 'Stel uw vraag'

Hoera! het webplatform krijgt een nieuw pootje aan zijn lijf!
Met de visie en inzet van twee van onze aanbieders, is er betekenis en vorm gekomen in de rubriek 'Stel uw vraag'. Samen met de netwerkbijeenkomsten, Belevingsdagen, Culemborg Danst en het Bewust Ondernemers Ontbijt vormt dit geheel een actieve kern van ons netwerk, gedragen door aanbieders zelf. Mooie kansen om elkaar te ontmoeten en inspiratie te vinden.
Je kunt deze rubrieken ordelijk terugvinden onder 'Over Ons'. Kijk maar eens op de website.

Ilse Schuts (coördinator Bewust Culemborg)

 

 

'Stel uw vraag': met bezoekers in contact komen

De rubriek ‘Stel uw vraag’ is een al bestaande mogelijkheid op de site van Netwerk Bewust Culemborg. In Meppel is het een manier om met bezoekers in contact te treden. In Culemborg heeft het tot op heden nog geen handen en voeten gekregen.

Nu gaan Jacqueline Noordhoorn en Margriet Kroijenga betekenis en vorm geven aan de rubriek 'Stel uw vraag'.

Er staat ook een nieuwe button op onze homepage: 'stel uw vraag'.

 

Zoals Jacqueline en Margriet dit zien:

Met het groeiende netwerk Bewust Culemborg zitten we als vele zelfstandige ondernemers, die op diverse eigen wijzen met Bewust Ondernemen bezig zijn, onder één virtueel dak van het webplatform. De mogelijkheid van de button ‘Stel uw vraag’ biedt de bezoekers van de site de kans om zijn/haar vraag te stellen bij de ‘informatiebalie’, als soort van ‘receptie’ van ons virtuele ‘Bewuste Ondernemers Centrum’. Wij willen de vragen in ontvangst nemen, uitzetten in het netwerk en zorgen dat we hiermee expertise en professionaliteit uitstralen.

 

Wat betekent dit voor aanbieders?

Binnengekomen vragen worden via de aanbiedersnieuwsbrief gesteld. Je bent vrij om hiernaar te kijken en er wel of niet op te antwoorden. Het zou heel mooi zijn als er diverse oplossingsrichtingen komen op een kwestie waarmee één van onze klanten loopt. Is het niet zo dat er meerdere wegen naar Rome leiden? En dat wij allen onze eigen unieke weg willen vinden?

 

Hoe werkt het?

  • Een vraag komt via een speciaal emailadres bij Margriet Kroijenga en Jacqueline Noordhoorn binnen.
  • Zij zorgen ervoor dat het contact met de vragensteller wordt gelegd, de vraag eventueel wordt verhelderd en in een nieuwsbrief bij alle aanbieders terecht komt.
  • Er zijn 5 dagen de tijd voor aanbieders om een antwoord in te sturen.
  • Margriet en Jacqueline verzamelen en koppelen terug naar de vraagsteller.
  • Een samenvatting van het antwoord publiceren wij via het weblog, met links naar de afkomstige antwoordgevers.
  • De vraagsteller wordt tenslotte gevraagd om feedback of de vraag naar wens beantwoord is.

Kortom: een mooie methode om je expertise als deelnemer tot uitdrukking te brengen.

 

Wie zijn Margriet Kroijenga en Jacqueline Noordhoorn?

Margriet Kroijenga is reflexzonetherpeute. Na jarenlange ervaringen als verpleegkundige heeft zij zich sinds 2006 bekwaamd in de voetreflexologie. Naast de westerse massagegrepen maakt zij gebruik van de Chinese technieken. Hierbij worden de meridianen en acupunctuurpunten meebehandeld. Op dit moment specialiseert zij zich in de Neuroreflexologie. Directer op het zenuwstelsel, richten de behandelingen zich op functiestoornissen in het bewegings-, orgaan- en zenuwstelsel. Deze functiestoornissen geven meestal (chronische) pijn.

Het is Margriet haar focus om mensen bewust te laten worden in hoeverre zij zelf invloed hebben op bepaalde klachten. Daarom wordt een behandeling door Margriet ingeleid met een voetanalyse om tot de symbolische achtergronden van de klachten te komen. De uitwerking van de rubriek 'Stel uw vraag' voor klanten, is een manier om te netwerken met collega's en om een steentje bij te dragen aan het in beeld brengen van de achtergronden van klachten waarmee mensen worstelen.

Jacqueline Noordhoorn is reflexzone & aromatherapeute, aangevuld met bloesem remedies, Schüsslerzouten en Active Air. Met zo’n compleet pakket aan ondersteunende middelen en mogelijkheden helpt zij cliënten op een uitgebreide manier weer een stuk verder op de been. De reflexzone bestaat uit een combinatie van verschillende techieken, zoals de neuroreflexzone, chineese reflexzone, drop techiek, 3D-visie, Tony Porter techniek en Dwight Beyer. Verder is zij gespecialiseerd in Zwangerschapsreflexzone en legt zij zich meer en meer toe op ondersteunende voedingsadviezen.

Jacqueline werkt vanuit de visie is dat elk mens met eigen verantwoording een eigen levenspad kan blijven volgen, met de voeten op de grond. Haar inzet voor de rubriek 'Stel uw vraag' is mede hierdoor ingegeven. Ook het verwezenlijken van een écht dak of onderkomen voor de complementaire zorgsector, is haar droom.

 

Meedoen met Jacqueline en Margriet?

Deel je in onze visie? Lijkt het je ook leuk om actief een rol te hebben in ons team? Samen ontvangen wij de vragen van onze klanten en zetten ze uit in het netwerk. Neem in dat geval contact met ons op. Als we allemaal een stukje bijdragen waarover we iets weten en waarnaar we verlangen, dan hebben we vanzelf een steeds levendiger netwerk! Wij gebruiken vanaf heden het emailadres: steluwvraag@bewustculemborg.nl

Hartelijke groet, Margriet en Jacqueline