Wat we zijn

Wat we zijn:

Een netwerk

Een netwerk van alle bewuste ondernemers in de regio. Waar je collega's ontmoet tijdens netwerkactiviteiten. Waarin je elkaar kunt inspireren. Waarin je kunt samenwerken en van elkaar kunt leren... Zodat er nog meer mooie, leuke en hartrakende initiatieven ontstaan waar mensen door geïnspireerd worden en de beweging naar een bewuster leven in een stroomversnelling komt.


​Een overzicht voor bewust, duurzaam en gezond leven

Een overzicht voor iedereen in en om Culemborg, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden op één website. Zoek je iets op het gebied van bewustwording, duurzaamheid, of gezondheid? Hier vind je het!
 

Waar staan wij voor 

De kracht van bewustwording
Bewustzijn gaat over bewust leven, zodat we weten wat ons ten diepste drijft, wat we willen betekenen voor anderen, en welke rol we voor onszelf zien weggelegd in het leven.
Ieder mens is in staat om bewustzijn verder te ontwikkelen, elk op zijn eigen manier, om zo een betekenisvol leven te leiden dat in balans is. 
Met meer zelfbewuste mensen ontstaat er als vanzelf een samenleving waarin ieder zich uit vrije wil inzet om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven in de breedste zin. 

 

Ons toekomstbeeld 

Mens en omgeving is in harmonie met elkaar 
Wij zien een wereld voor ons die toekomstbestendig is. 
Waar we voor staan is het laten opbloeien van eigen verantwoordelijkheid en bewustzijn. Daar willen we elkaar bij ondersteunen en met elkaar op aanspreekbaar zijn. Toenemend bewustzijn maakt ons alert op de mogelijkheden die we hebben om onze balans te herstellen. 
Het mooie is dat elk individu dat zijn balans herstelt, automatisch ook het leven van de mensen om deze persoon heen positief beïnvloedt. Bewustzijn is aanstekelijk. 

 

Onze missie

‘Wees het verschil dat je in deze wereld wil zien’ van Mahatma Gandhi
Wij willen een bewuste samenleving voor elkaar. Wij zien het als onze missie iedereen, burger, ondernemer en organisatie in en rond Culemborg vanuit eigen verantwoordelijkheid en inspiratie te ondersteunen bij zijn of haar ontwikkeling. Dit doen wij door uitnodigend te zijn. We zijn een vind-, doe- en broedplaats op bewustzijnsgebied. 
 

Van harte welkom bij vereniging Bewust Culemborg!

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg