HEERLIJK 2012 met recept

Het thema van deze tijd van het jaar is 'Loslaten'. Het gaat over het loslaten van het beperkte en je open te stellen voor het onbeperkte. De afstervende natuur is nodig om de aarde te zuiveren en weer vruchtbaar te maken voor de aankomende cyclus. Het is een periode van rust. Die rust is noodzakelijk om op te laden en in de lente alles weer te kunnen laten bloeien en groeien en al het goede uit de oogst van dit jaar te laten transformeren tot een potentie van het nieuwe jaar.

Bewust Culemborg van 2011 naar 2012

Voor het netwerk is het ook een periode van rust en bezinning. Wij kunnen terugkijken op een dynamisch jaar met nieuwe projecten welke enthousiast zijn ontvangen. Wij bedanken iedereen die hieraan heeft meegedaan! De Belevingsdagen komen in 2012 zeker weer op de agenda, met nieuwe mensen in vorm gebracht en daarmee met een vernieuwde inhoud. Na de jaarwisseling werken wij toe naar 11 maart voor de Belevingsdag Kind & Ouder.

Andere activiteiten de komende periode

De agenda van Bewust Culemborg is voor de komende periode in relatieve rust, echter diegenen die de nieuwe agenda voor 2012 aan de slag gaan, kunnen al mooie meditaties, open dagen en inspirerende workshops noteren. En er komen wekelijks nieuwe activiteiten bij!

Het komende halfjaar bieden wij maandelijks Lachyoga aan! Na een succesvolle introductie workshop tijdens de Belevingsdag Vitaliteit, komt er een vervolg. Tijdens deze workshops starten we met een korte uitleg en een lachyogasessie van een uur en een kwartier. Een prima kennismaking, of volg de gehele serie van 6 keer. Inschrijven kan vanaf heden via info@bewustculemborg.nl.

Kijk voor het gehele overzicht van coaches, therapeuten, trainers, winkels en accomodaties op www.bewustculemborg.nl.

HEERLIJK 2012 met recept

Ons collega netwerk Bewust Zwolle ontving een HEERLIJK recept om 2012 mee te beginnen en besloot deze te delen met alle aangesloten abonnees. De ingredienten heeft iedereen in huis! Op onze beurt willen wij deze ook graag met jullie delen. Zo vormen wij met elkaar Bewust Netwerk dat zich momenteel landelijk begint uit te spreiden.

We wensen u veel Inspiratie en een HEERLIJK 2012, hierbij het recept!