Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


mei 2018

Yogaworkshop Rise & Shine

ZO 27 mei 10.00 uurYogaworkshop
Yogaworkshop Rise & Shine

De yogaworkshop Rise and Shine is een heerlijke work-out in de vorm van een actieve yogasessie gevolgd door meditatie. Je leert en ervaart met praktische tips, tools en oefeningen hoe je deze ochtendroutine ook thuis kunt doen en ook vol kunt houden.
Yokidoki
Marien van OsCulemborg
De Grote Time-In Dag (stilte-dag)

ZO 27 mei 09.30 uurCoaching - Lifecoachingcursus
De Grote Time-In Dag (stilte-dag)

Op De Grote Time-In Dag sta je letterlijk stil bij jezelf. Het LijfLab biedt je een gevarieerd stilte-programma met oa. meditatie, yoga, haptonomie en creativiteit om je eigen rust en ruimte te ervaren.
Het LijfLab
Berna van der Heide & Marianne LandmanDriebergen-rijsenburg

juni 2018

Open dag op basisschool Blink

ZA 09 jun 13.00 uurKinderen-Oudersopen dag
Open dag op basisschool Blink

Wil je meer weten over de werkwijze van Blink? Je bent van harte welkom op onze open dag op 9 juni. Tijdens deze open dag zijn begeleiders, ouders en kinderen aanwezig om te meer te vertellen over de school.
Blink
Marjon SmitsCulemborg
Yogaroute Culemborg

DO 21 jun 09.00 uurYogaevenement
Yogaroute Culemborg

Het is FEEST: de Internationale Yogadag! YogaBalans opent samen met andere yogascholen de deuren en iedereen kan gratis mee doen met de yoga!
YogaBalans
Marianne van LobberegtCulemborg

juli 2018

Zwemmen met dolfijnen in de Azoren

DI 03 jul 13.30 uurDierenexcursie
Zwemmen met dolfijnen in de Azoren

De dolfijnen in de Azoren (Portugal/Atlantische Oceaan) nodigen je uit om met hen te komen zwemmen! In deze week trekken we er 5 keer met een Zodiac boot op uit om met wilde dolfijnen te gaan zwemmen en we gaan nog meer fijne dingen doen.
InspiRadiance
Saskia BosmanPonta Delgada op Sao Miguel, Azoren
Yoga met je (klein)kind bij Liefland

ZA 07 jul 9.15 uurKinderen-Oudersworkshop
Yoga met je (klein)kind bij Liefland

Spelenderwijze yoga samen: een mooi contact met je (klein)kind! Daarna naar buiten, spannende paadjes verkennen op de oude terp van Hoeve Liefland. Kijken hoe groenten en fruit groeien. Zelf frambozen en bessen plukken, water pompen...
Yogacentrum Liefland
Magda AdemaCulemborg
Biodanza vakantie

ZA 21 jul 17.00 uurDans & Bewegingcursus
Biodanza vakantie

We dansen in principe twee keer per dag. Ook is er voldoende tijd om lekker te luieren, wandelen, zwemmen en na te genieten van de opgedane ervaringen. En, net als andere jaren, is er 1x een avondworkshop Biodanza voor alle Preau-gasten.
STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Renée MarsChatin France

november 2018

Proeverij

ZO 18 nov 11.30 uurCentra voor Bewustwordingopen dag
Proeverij

Inwoners van Culemborg en omgeving kunnen weer zien, ruiken, proeven en ervaren wat de leden van Bewust Culemborg hen te bieden hebben. En wel op de prachtige locatie van het oude stadhuis aan de markt!
Bewust CulemborgCulemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg