Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


november 2019

Cursus Mama Mia: Bewust Zijn in je Moederschap

DO 14 nov 19.30 uurZijnsgeörienteerde begeleidingcursus
Cursus Mama Mia: Bewust Zijn in je Moederschap

Wil jij de Kunst leren kennen van zorgeloos en inspirerend moederschap? Wil je er echt kunnen Zijn voor en met jouw kind? Mama Mia is een training die moeders leert om gewoon jezelf zijn, zodat je kind ook gewoon zichzelf kan zijn!
Yoga in Wijk & Culemborg / Vrouw in Balans
Marianne LuijkCulemborg
Workshop Filmen en Monteren met je Smartphone

VR 15 nov 09.30 uurCommunicatie en presentatieworkshop
Workshop Filmen en Monteren met je Smartphone

Een intensieve workshop filmen en monteren op de smartphone voor professionals die met eenvoudige middelen betere videos willen maken voor website of social media.
AV Annelotte Verhaagen
Annelotte VerhaagenDeil
Music for the Soul

ZA 16 nov 20.30 uurMuziek & Zangconcert
Music for the Soul

Music for the Soul is een concert om bij te liggen, zitten of bewegen. Elk concert is uniek, omdat de muziek volledig is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.
Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Peter WilmsCulemborg
Themales bekkenbodem Liefland

MA 18 nov 19.15 uurYogaworkshop
Themales bekkenbodem Liefland

De bekkenbodem een wonder in drie lagen. Dat gaan we proberen te voelen bij onszelf met aandacht! Je krijgt uitleg over de verschillende spierlagen en wat ze doen. De bekkenbodem is ook belangrijk voor een gezonde lichaamshouding!
Yogacentrum Liefland
Magda AdemaCulemborg
Lezing: Het geheim van goed in je vel zitten

MA 18 nov 19.45 uurStressmanagementlezing
Lezing: Het geheim van goed in je vel zitten

Beter in je vel komen door slim gebruik te maken van natuurlijke processen in je lichaam? In deze lezing vertel ik hoe dat kan en waarom het werkt. Interessant bij o.a. CVS, depressie, Burn Out, PTSS en voor iedereen die interesse heeft in gezondheid
Praktijk Juichende cellen
Christine BroekhuizenCulemborg
Reiki oefenavond

WO 20 nov 20.00 uurReiki en magnetiserentraining
Reiki oefenavond

Reiki oefenavond
Nico MichielsenCulemborg
De hooggevoelige man. Interactieve lezing voor de man!

DO 21 nov 19.30 uurCoaching - Diverse Coachinglezing
De hooggevoelige man. Interactieve lezing voor de man!

Tijdens de interactieve lezing gaan we nader in op de voordelen en nadelen van hooggevoeligheid. We ontdekken dat ieder mens uniek is en een plaats verdient in deze maatschappij. Kunnen zij ook succes en geluk ervaren?
Culemnia
Ron WieboltCulemborg
DRU Meditatie en Ontspanning

DO 21 nov 20.00 uurMeditatieworkshop
DRU Meditatie en Ontspanning

Iedere eerste en derde donderdag van de maand DRU meditatieavond in Culemborg. De unieke combinatie van diepe aandacht voor lichaam en geest van waaruit je stille kern moeiteloos ervaren kan worden. Je ervaart diepe ontspanning en helderheid.
Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle NijhuisCulemborg
Workshop: Sensualiteit: De kunst om Jezelf Lief te hebben.

ZA 30 nov 19.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop: Sensualiteit: De kunst om Jezelf Lief te hebben.

Het ontdekken van je sensualiteit is een innerlijke reis, een verdieping van de relatie met jezelf en je verbinding met je vrouwelijkheid. De Volgende workshop is op: 30 november
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg

december 2019

Heel je vaderlijn

ZO 01 dec Familie- en systeemopstellingenworkshop
Heel je vaderlijn

Veel mannen hebben niet de steun en liefde van hun vader gehad die ze nodig hadden. In deze workshop voor mannen gaan we de consequenties daarvan op je huidige leven verminderen.
Caroline Franssen, relatiecoach en docent bij de Relatie Academie
Caroline FranssenCulemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg