Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


september 2018

Restorative yoga

WO 26 sep 20.00 uurYogaopen les
Restorative yoga

Restorative (herstellende) yoga is een meditatieve yogavorm die gericht is op diep ontspannen en is geschikt voor jong en oud, dik en dun, fit en herstellend. Deze yogavorm kan behulpzaam zijn bij herstel van dagelijkse of chronische stress.
Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen
Colette EdelenboschCulemborg
Workshop Hooggevoeligheid

ZO 30 sep 14.00 uurYogaworkshop
Workshop Hooggevoeligheid

Ben je hooggevoelig? En wil je steviger in je eigen kracht komen te staan? In deze workshop laat Esther de Ridder je verschillende yoga- en mindfulness oefeningen ervaren die je daarbij kunnen helpen.
YogaBalans
Marianne van LobberegtCulemborg
LATIFA, stem & dans verdiepingscursus

ZO 30 sep 10.00 uurAcupunctuurcursus
LATIFA, stem & dans verdiepingscursus

Jezelf aanvaarden, zoals je bent, met alles er op en er aan is misschien wel het moeilijkste dat er is. Het is de kern van ons mens-zijn. Bij deze Latifa- cursus kunnen we daar in oefenen en ervaren. In zeven zondagen gaan we samen op reis.
www.reneemars.nl
Renée MarsUtrecht

oktober 2018

Workshop Babygebaren en Kindertaal

MA 01 okt 20.00 uurKinderen-Oudersworkshop
Workshop Babygebaren en Kindertaal

Stel je eens voor dat je baby/dreumes jou kan vertellen wat hij wil, ook al uit hij zich verbaal nog niet (zo goed). Of, dat jij en jouw kindje elkaar moeiteloos begrijpen zodat jullie contact fijn en ontspannen is.
MENSENKIND
Holistisch centrum voor geboorte en gezin.Culemborg
Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)

DI 02 okt 19.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)

Elke 2e dinsdag avond kun je terecht voor opstellingen in de Gelderland fabriek te Culemborg, pal naast het station.
Ik & Jij
Inge KnoopeCulemborg
Volop Yoga: vriendelijke nieuwsgierigheid

WO 03 okt 20.00 uurYogacursus
Volop Yoga: vriendelijke nieuwsgierigheid

Deze maand beoefenen we yoga vanuit vriendelijke nieuwsgierigheid. De lessen zijn 'accessible': toegankelijk voor mensen mét of zonder bewegingsbeperkingen.
Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen
Colette EdelenboschCulemborg
Week van de opvoeding - Ons programma

WO 03 okt 09.00 uurCentra voor Gezondheidszorgopen dag
Week van de opvoeding - Ons programma

Op 3 oktober staat het in Centrum MENSENKIND bol van de activiteiten in het kader van de week van de opvoeding. Ouders en opvoeders zijn van harte welkom met hun kinderen voor uitwisseling, adviezen, een lezing en andere inspirerende ideeën. 
MENSENKIND
Holistisch centrum voor geboorte en gezin.Culemborg
Mindfulness Training

DO 04 okt 19.45 uurMindfulness & Compassiecursus
Mindfulness Training

Wil je ook bewuster leven, beter omgaan met stress, meer balans, minderen piekeren en meer rust en ontspanning? Ontdek hoe je dit in het dagelijks leven doet tijdens de praktische Mindfulness training die op donderdag 4 oktober start in Tiel.
KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van ZijlTiel
Dans Inspiratie Culemborg

ZA 06 okt 19.45 uurDans & Bewegingevenement
Dans Inspiratie Culemborg

Dans Inspiratie Culemborg verrast je iedere keer weer met een ‘barefoot’ dansworkshop, gevolgd door een dansfeest. 19.45 uur: workshop Somatic Dance € 10. 21.00 - 24.00 uur: Vrije dans. € 10. Workshop + Feest samen: € 17,50 
Bewust CulemborgCulemborg
Workshop: Sensualiteit: De kunst om Jezelf Lief te hebben.

ZA 06 okt 19.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop: Sensualiteit: De kunst om Jezelf Lief te hebben.

Het ontdekken van je sensualiteit is een innerlijke reis, een verdieping van de relatie met jezelf en je verbinding met je vrouwelijkheid. De Volgende workshop is op: 15 December
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg