Wekelijks Biodanza
DO 10 september | 20.15-22.15 uur | Culemborg

binnenlopen tussen 20.00 - 20.15 uur
35,00 | voor 3 kennismakingslessen , daarna beslis je of je door wilt en kun je een rittenkaart kopen


BIODANZA

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.

Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.

Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft. En dat kan zelfs in Coronatijd, heeft het voorjaar van 2020 aangetoont. Indien nodig dansen we in een aangepaste vorm die de regels respecteert.

De muziek waarop gedanst wordt tijdens Biodanza varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.

Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

graag tot dan(s)

Informatie + Aanmelden » www.reneemars.nl | Renée Mars

reneemars.nl

Gymzaal vd Juliana school (aangekleed èn uitgelicht)
Irenestraat (hoek Junianalaan)
Culemborg

Renée Mars
06-49864654
info AT reneemars DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!