Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2020
Geleide Meditatie - online

YogaBalans
Online met Zoom

Mediteer je vanuit huis met ons mee? De docenten van YogaBalans Culemborg bieden elke vrijdagavond een gratis online yoga-meditatie activiteit aan. Berna v d Heide zal de meditatie begeleiden. Aanmelden vanaf 19.45: zoom.us/j/873852112

Op dit moment leven we in verwarrende en onzekere tijden. Daarom is het juist nu zo waardevol om middels meditatie af te stemmen op jezelf, je rust te hervinden en je hart te openen. Daarmee ben jij weer tot steun voor de mensen om jou heen.
Mediteer je mee? Je kunt vanaf 19.45 uur inmelden via URL: zoom.us/j/873852112 of je vult het ID nummer in: 873 852 112

Meditatie helpt om je af te stemmen op jezelf, dat wat je ten diepste bent. Het vergt oefening om je geest te trainen en je aandacht te richten. Als je regelmatig meditatie beoefent merk je dat het beter lukt om je aandacht te focussen en dat je meer helderheid en aanwezigheid ervaart. Je komt in contact met je innerlijke wijsheid en dat werkt door in je dagelijks leven.

Met lichaamsgerichte meditatie stemmen we ons af op de wijsheid van ons lichaam. Doordat we aanwezigheid in het lichaam brengen ontstaat er tevens meer grond, steun in jezelf. Door stil aanwezig te zijn, word je bewust van wat er in je leeft. Begeleide lichaamsgerichte meditatie is goed te volgen, ook als je nog niet zoveel meditatie-ervaring hebt.

Samen mediteren werkt verbindend en steunend, we dragen het samen. Hoe bijzonder is het, dat we juist nu we onze sociale contacten moeten missen, via gezamenlijke meditatie, onze verbinding kunnen versterken.

Informatie

03 apr 2020
20.00 - 21.00
0,00 Gratis

Waar?4101 CJ Online met Zoom

Contact

Geleide Meditatie - online