Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

'Schoon en helder de lente in' - Detox Webinar
DO 09 april | 18.30-19.30 uur | Vanuit je eigen huis

0,00 | gratis


'Een frisse start van de lente’

De Detox bij Yokidoki neemt een Ayurvedische insteek waardoor de detox persoonlijk is en aangepast aan jouw constitutie en jouw mogelijkheden. Daardoor kun je op eenvoudige wijze gewicht verliezen en je hele systeem een reset en verjonging geven, zodat je licht en energiek de lente in kunt. Je leert hoe je op effectieve wijze afvalstoffen kunt elimineren. Je spijsvertering krijgt een reset en wordt weer sterk en krachtig. 

Mentale en emotionele ontgifting 

Het gaat in deze detox ook over mentale en emotionele ontgifting. Want ook negatieve emoties, impressies en neerwaarts spiralende gedachtenpatronen laten afvalstoffen na in je cellen. Je fysieke, emotionele en mentale systeem zal zich vernieuwen en opschonen. Je ervaart hoe je nog beter voor jezelf kunt kiezen en jezelf een flinke schoonmaakbeurt kunt geven.

Op donderdagavond 9 april 18.30u – 19.30u is er een gratis online webinar waar je info en achtergrond kunt krijgen over het op Ayurvedische wijze detoxen van je lichaam. Je krijgt antwoord op vragen over de 10-daagse lente-detox bij Yokidoki. Na dit webinar kun je zelf aan de slag of meedoen met de Detox onder begeleiding door Marien die op 17 april ’20 weer van start gaat.

Ik vertel je er graag meer over in het webinar, dat je op 9 april gratis kunt volgen.

Informatie + Aanmelden » Yokidoki | Marien van Os

www.yokidoki.nl

Online
Online Webinar
Vanuit je eigen huis

Marien van Os
06-38583559
marien AT yokidoki DOT nl

Meer agenda van Yokidoki

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!