Workshop: Wat is je intentie voor 2020?
VR 10 januari | 9.30-12.30 uur | Culemborg

Inloop vanaf 9.15 uur.
| Betaling naar waarde en draagkracht.


2020. Het lijkt nog zo ver weg. Gevoelsmatig is dat natuurlijk ook zo. We zijn net gewend aan de herfst. De bladeren die kleuren en vallen. De winterjassen uit de kast. De avonden die steeds vroeger beginnen. Het is de tijd van loslaten en de gang naar binnen maken.

De gang naar binnen
In de natuur zie je dat het leven zich steeds meer terugtrekt naar binnen. Bij de mens net zo. Het leven speelt zich steeds meer binnenskamers af. Rond de feestdagen is het nog even knallen, nog een keer stralen, en dan is het echt tijd om naar binnen te keren. Rust te nemen, te verstillen.

Waar gaat 2020 voor jou over?
Voelen waar het in jouw leven voor jou om draait. Waar het in 2020 voor jou over gaat. In deze workshop laten we de beelden voor zich spreken. Maken we ruimte voor wat er in jou naar buiten wil. We doen dit via knippen, plakken, scheuren en schrijven. Alles zonder teveel na te denken, gewoon mee met je intuïtie.

Praktisch
- Max. 5 deelnemers.
- Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers. En voor tijdschriften, papier, scharen en lijm. Je kunt zelf evt. nog extra tijdschriften meenemen. Neem sowieso een schrijfboekje en pen mee. En zo nodig wat te eten mocht je tussendoor trek krijgen.
- Je kunt gratis parkeren voor mijn huis. 
- Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar infojouwnatuur.
- Betaling: naar waarde en draagkracht. Zie voor toelichting mijn website.
 

Informatie + Aanmelden » Jouw natuur | Petra Schuijling

jouwnatuur.nl

Jouw natuur
Merelweg 28
4105 WZ Culemborg

Petra Schuijling
06-16772099
info AT jouwnatuur DOT nl