10aug 2024
Zomerweekend Bodypercussie & Zang

Fredrike de Winter
Schalkwijk, bij Culemborg

Laat je meevoeren naar een wereld vol muziek, verbinding en plezier! Dit weekend staat in het teken van het ontdekken van de kracht van muziek, het delen van vreugde en het verbinden met anderen door samen te zingen en te bodypercussiën.

“Muziek en ritme vinden hun weg tot de geheime plaatsen van de ziel” Plato

Stap uit je dagelijkse routine en laat je meevoeren naar een wereld vol muziek, verbinding en plezier! Dit weekend staat helemaal in het teken van het ontdekken van de kracht van muziek, het delen van vreugde en het verbinden met anderen door samen te zingen en te bodypercussiën.

Geniet van de ritmes met je lichaam en voel hoe je vitale energie tot leven komt en je wezen vult met levendigheid. En wanneer we samen zingen ontstaat er verbinding, terwijl we genieten van de mooiste melodieën uit alle hoeken van de wereld.

Geen bladmuziek nodig, we vertrouwen op ons gehoor en laten de muziek via lichaam en ziel binnenkomen. Dat geeft vrijheid en ruimte voor beleving. De ritmes worden duidelijk uitgelegd, zodat ze in je vezels gaan zitten en je kunt genieten van de heerlijke energie terwijl we samen swingen.

Het weekend zit vol afwisselende en speelse werkvormen. Met muzikale begeleiding op accordeon en marimba creëren we samen volwaardige muziekstukken vol inspiratie.

Ben jij klaar voor een vrolijk en voedend weekend met je lichaam als muziekinstrument? Wil je ontdekken hoe muziek en ritme hun weg vinden naar de geheime plaatsen van de ziel, zoals Plato zo wijselijk beschreef? Kom dan meedoen op 10 en 11 augustus en ervaar de kracht van muziek, de magie van ritme en de schoonheid van verbinding!

Informatie

10 aug 2024 t/m 11 aug 2024 | 10 aug: 10.30u - 16.30u / 11 aug: 10.30u - 16.30u
10.30 - 16.30
230,00 Inclusief 2 keer soep en salade en koffie/thee en lekkers gedurende de dagen
Minimaal 6 deelnemers.

Waar?

't Hart op zolder
Provincialeweg 66A
3998 JK Schalkwijk, bij Culemborg

Contact

Zomerweekend Bodypercussie & Zang