Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21jun 2024
Familieopstelling in de natuur

EVBalans
Geldermalsen

Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema's waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen? Op het hoogtepunt van de zomer.

De Midzomeravond-opstelling biedt twee opstellingen met behulp van representanten. Wil je jouw vraag opstellen? Reserveer snel een van de twee beschikbare plekken voor maximaal 14 representanten. 

Waarom een Familieopstelling? Deze avond is voor iedereen die vastloopt in levensvragen of verstrikt zit in (onbewuste) patronen. Vragen kunnen divers zijn, maar moeten over jou gaan en niet over anderen. De focus ligt niet op het vinden van een oplossing, maar op inzicht krijgen waar de energie niet meer stroomt en wat remt in jouw systeem van herkomst.

Door op de gevoelslaag te ontdekken wat er speelt, ontstaat doorgaans rust in het systeem. Erkenning en het insluiten van alles wat er is, kunnen de levensenergie weer laten stromen. Reserveer snel en ervaar deze bijzondere avond.
Schrijf je dan snel in voor deze ochtend en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-.

Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht.

Informatie

21 jun 2024
18.00 - 21.30
95,00 20
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Heemtuin Geldermalsen
Herman kuijkstraat 15-22
4191AH Geldermalsen

Familieopstelling in de natuur

Wat doe ik nog meer?

EVBalans
Massage
Klankschaalmassage
EVBalans
Tricht
De oude filosofie leert ons dat ziektes en klachten ontstaan wanneer energie niet vrij door het lichaam kan stromen. Die klachten beginnen vaak klein, met een raar gevoel op die plek in je lichaam of kleine sensaties die je daar kunt voelen.
EVBalans
13aug
Workshop
IJSBAD
EVBalans
Maurik
We zien je graag! 15.00 inloop 15.15 kennismaking 15.30 uitleg kou en ademhaling 16.00 ademsessie 16.20 1 voor 1 in het ijsbad 17.00 afsluiting ervaring, soepje
EVBalans
Coaching - Diverse Coaching
Wandelcoaching, Systemisch coach, Mindfulness, ACT
EVBalans
Tricht
Het werken met familieopstellingen maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar. Het kan als je terecht komt in helende opstellingen ook je leven transformeren.
EVBalans
26aug
Workshop
Familieopstelling Innerlijk kind
EVBalans
Tricht
Verbinding met IK en IK is je innerlijk kind in jou Bewustzijn Hoe kun je verbinding maken met je innerlijke kind? En hoe kan deze verbinding jou helpen?
EVBalans
Traumatherapie
Body Remember Trauma Therapie en Trauma Remember Breathing
EVBalans
Tricht
Iedereen heeft op een of ander moment trauma meegemaakt. Denkt aan een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, ongeval enz. Vaak uit zich dat in klachten, zoals depressie, migraine, angst, dissociatie enz of onverklaarbare pijn.
EVBalans
08aug
Workshop
WORKSHOP (stiltewandeling) ‘herstellen met de kracht van de natuur’
EVBalans
Beesd
Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust TE BLIJVEN.