21jun 2024
Familieopstelling in de natuur

EVBalans
Geldermalsen

Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema's waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen? Op het hoogtepunt van de zomer.

De Midzomeravond-opstelling biedt twee opstellingen met behulp van representanten. Wil je jouw vraag opstellen? Reserveer snel een van de twee beschikbare plekken voor maximaal 14 representanten. 

Waarom een Familieopstelling? Deze avond is voor iedereen die vastloopt in levensvragen of verstrikt zit in (onbewuste) patronen. Vragen kunnen divers zijn, maar moeten over jou gaan en niet over anderen. De focus ligt niet op het vinden van een oplossing, maar op inzicht krijgen waar de energie niet meer stroomt en wat remt in jouw systeem van herkomst.

Door op de gevoelslaag te ontdekken wat er speelt, ontstaat doorgaans rust in het systeem. Erkenning en het insluiten van alles wat er is, kunnen de levensenergie weer laten stromen. Reserveer snel en ervaar deze bijzondere avond.
Schrijf je dan snel in voor deze ochtend en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-.

Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht.

Informatie

21 jun 2024
18.00 - 21.30
95,00 20
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Heemtuin Geldermalsen
Herman kuijkstraat 15-22
4191AH Geldermalsen

Familieopstelling in de natuur