Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17mei 2024
Satsang en meditatie

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Beelden spelen een belangrijke rol in je leven. Je hebt ze meegekregen van bronnen buiten jou, zoals je ouders, leraren of andere invloedrijke personen. Ze creëren jóuw werkelijkheid. Het blijken projecties te zijn van jouw eigen belevingswereld.

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: Projectie: niets is wat het lijkt.

Beelden spelen een belangrijke rol in je leven. Je hebt ze meegekregen van bronnen buiten jou, zoals je ouders, leraren of andere invloedrijke personen. Ze creëren jóuw werkelijkheid. Het blijken projecties te zijn van jouw eigen belevingswereld.
Kom ontdekken hoe jij beelden projecteert op de werkelijkheid en hoe je deze kan doorprikken om tot een  beleving te komen van een werkelijkheid die veel echter en rijker is.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

 

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

17 mei 2024
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Aardehuis, stadsboerderij Caetshage
Caetshage 1,
4103 NR Culemborg

Satsang en meditatie