Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09apr 2024
Licht op Rouw

Stem & Lichaam
Buren

Licht op Rouw! Ook jouw rouw wil naar het licht en vraagt om verzachting. Wees welkom!

We kennen allemaal verlies en onvervulde verlangens. Dat is pijnlijk en vraagt om aandacht. Vaak zijn wij eenzaam hierin en dit maakt het nog pijnlijker.

Als het gezien en gehoord mag worden komt er licht op. Vandaar licht op rouw! De achterkant van rouw is liefde. Rouw gaat niet alleen over de dood, het zit in zoveel dingen. Afscheid nemen van je werk, relatie, gezondheid, een onvervulde kinderwens, miskraam, abortus. Zelfs stoppen met jouw verslaving, waar je afscheid van neemt. Het zit in heel veel, klein en groot.

In de cirkel van liefde neem ik je mee in de stilte, een verhaal, een meditatie en een ritueel. In dit ritueel mag jij laten stromen, wat voor jou nog naar het licht mag. De andere deelnemers zorgen met zacht geluid voor de bedding. Je zult merken dat het dragend is voor iedereen, omdat je echt aanwezig bent voor jezelf en de ander. Het voelt alsof je gedragen wordt en jij en jouw verdriet wordt zachter.

Het slechtste wat wij kunnen doen is alles met ons mee blijven dragen en overleven. Zo stapelen wij ons verdriet alleen maar op. Ons pijn en verdriet wil gezien en gehoord worden, zonder dat jij je hele verhaal hoeft te delen. Dit maakt stembevrijding zo bijzonder. Daar waar woorden niet kunnen komen, komt wel jouw stem.

Informatie

09 apr 2024
19.00 - 21.00
25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Praktijk Stem & Lichaam Buren
Buitenkoppel 5
4116 DV Buren

Licht op Rouw