10aug 2024
Vakantie met Stembevrijding & Biodanza: Ruimte voor jou!

Renee Mars
France

Een week waarin je via Stem en Dans kunt ervaren hoe bevrijdend het is jezelf alle ruimte te geven. Om dat wat in jou aanwezig is, zich te laten ontvouwen. We beloven je dat je er ruimer van naar huis keert! ? 

RUIMTE VOOR JOU

Met behulp van Stembevrijding en Biodanza ontdek je deze week wat er in jou ruimte nodig heeft, om tot volle bloei te komen.
In elk mens leeft het verlangen expressie te geven aan wie wij in wezen zijn. Je zult gaan ervaren wat er nodig is in dit proces, om jezelf stapje voor stapje te laten zien en horen, door steeds opnieuw de beweging naar binnen en naar buiten te maken. Wat blijkt er nu te komen, bewegend van moment tot moment? We nemen de ruimte om stil te worden, jezelf te ervaren en via stem en dans uitdrukking te geven aan wat er in jou leeft.
Ook kun je gaan ontdekken waarin je jezelf tegen houdt of waar je het contact met jezelf of je omgeving verliest. Welke beweging wil er in jou ontstaan als je jezelf niet terughoudt? Wanneer zou je juist een grens moeten trekken om jezelf meer recht te doen?
Ont-dek in jouw eigen tempo hoe jij klinkt en beweegt als je jezelf de ruimte geeft, met aandacht voor alles wat zich in jou aandient. Laat je zelf verrassen!

Informatie

10 aug 2024 t/m 17 aug 2024
17.00 - 10.00
395,00 € 395,- (bij aanmelden èn betalen vóór 6 mei 2024), daarna betaal je € 435,-

Waar?

Landgoed Preau (midden Frankrijk - Morvan)
L'Huy Préau 58120 Chatin
France

Contact

Vakantie met Stembevrijding & Biodanza: Ruimte voor jou!