Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05apr 2024
Maak kennis met het Enneagram aan jouw keukentafel

Margriet Mastenbroek Professional Organizer en Enneagram coach
Culemborg en omstreken

Wil je meer zicht hebben op wat jouw of andermans drijfveren zijn en waar de valkuilen ontstaan? Dan kan het Enneagram je daarbij helpen. Gooi de trossen maar los. We gaan er samen mee aan de slag!

Inzicht in jezelf en anderen

Hoe komt het dat je zo perfectionistisch bent ingesteld? Waarom is jouw moeder altijd direct bezig om anderen te helpen? Stel je gemakkelijk doelen voor jezelf of vind je het juist lastig om knopen door te hakken? Wil je meer zicht hebben op wat jouw of andermans drijfveren zijn en waar de valkuilen ontstaan? Dan kan het Enneagram je daarbij helpen. 

Wat is het Enneagram?

Het is een model voor zelfontdekking op basis van 9 persoonlijkheidstypen. Negen types met ieder hun eigen strategieën. Waarom doe je zoals je doet? En hoe wordt daardoor jouw manier van omgaan met anderen beïnvloed? Het enneagram geeft je inzicht in je kwaliteiten en hoe je die beter of anders kunt inzetten en gebruiken. Ieder heeft zijn eigen talenten. 

In een 3 uur durende workshop krijg je kennis en inzicht in de negen Enneagramtypen. 

De workshop geef ik aan huis. Jij als gastgever nodigt 4 tot 8 geinteresseerden uit bij jou aan de keukentafel. De gastgever zorgt voor koffie en thee en ik zorg voor een sprankelende en inspirerende workshop. De datum en het tijdstip kunnen in overleg verschoven worden. Een middag of een avond inplannen is ook mogelijk. 

Informatie

05 apr 2024 | Een ander dagdeel in overleg plannen is mogelijk. Ook op een avond.
09.30 - 12.30
50,00 Deelname is €50 p.p. De gastgever verzorgt de koffie en thee en krijgt €10 korting.

Waar?

Thuis aan jouw keukentafel

Culemborg en omstreken

Contact

Maak kennis met het Enneagram aan jouw keukentafel