24mrt 2024
Jaarronde cursus 'Als Water' (online bijeenkomsten)

Elise Koolmees ~ Riverland Rose Alchemy
Online

Stroom mee met de online variant van de cursus 'Als water'; een jaarronde cursus waarin je leert verbinden met het kosmologische patroon en het medicijn van de natuur leert herkennen en gebruiken voor je eigen welzijn en (spirituele) groei.

Half maart start de jaarronde cursus 'Als Water' op de zondagavond online. Stroom mee met de maandelijkse bijeenkomsten vol mediteren, ervaren, leren en verbinden. We komen maandelijks online samen en je krijgt uitleg van het deel van het kosmologische patroon/teken van die maand, vervolgens is er een prachtig ontspannende geleide meditatie behorend bij het teken en aan het einde is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Je krijgt toegang tot alle downloadbare Pdf's en je krijgt een verrassingsdoosje thuisgestuurd met daarin voor elke maand een envelop met aardse geschenken (bijvoorbeeld een ruw kristal, gedroogde plantenmateriaal, healing water) om je te helpen praktisch aan de slag te gaan met de informatie. Je ontvangt ook een print van je geboortehoroscoop. 

~ Leer over het gebruik van stenen, planten, elementen, sterren en planeten voor je eigen heling en spirituele groei.
~ Verbind dieper met je lichaam, je intuïtie en de wijsheid van de natuur.
~ Ontdek het kosmologisch ritme en elementair patroon en stem je innerlijk ritme hierop af.
~ Ervaar rust- en ankerpunten door het jaar heen terwijl je je verbind met gelijkgestemden.
~ Een doosje vol aardse geschenken en ruim 50 downloadbare pdf's vol schoonheid, kennis wijsheid, recepten, tools, ervaringsoefeningen en ontdekkingsvragen.

Zie voor data en overige praktische informatie de website (hieronder bij het kopje contact).  

Informatie

24 mrt 2024 | elke maand één bijeenkomst
19.30 - 21.00
369,00 voor 12 bijeenkomsten.

Waar?

Online

Online

Jaarronde cursus 'Als Water' (online bijeenkomsten)