Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2024
Satsang en meditatie

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Nederigheid is een begrip dat we in het Westen niet goed kennen. We brengen het snel in verband met minderwaardigheid (vergelijk ‘vernederd’). Maar nederigheid is allesbehalve minderwaardigheid. Het brengt je juist in een positie van waardigheid.

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: De kracht van nederigheid.

Nederigheid is een begrip dat we in het Westen niet goed kennen. We brengen het snel in verband met minderwaardigheid (vergelijk ‘vernederd’). Maar nederigheid is allesbehalve minderwaardigheid. Nederigheid brengt je juist in een positie van waardigheid. Het is jouw ego dat zich minderwaardig voelt en zich verzet tegen een nederige houding. Kom ontdekken hoe je nederigheid kunt oefenen met behoud van je waardigheid en hoe je jezelf kunt openen voor acceptatie en innerlijke vrede.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Kortom, een avond voor verdieping en heling.

Informatie

12 apr 2024
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang en meditatie