08mrt 2024
Satsang en meditatie

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

De mind is een deel van jou dat grotendeels je leven bepaalt. Je mind brengt zo’n 70.000 gedachten per dag voort die een ongelofelijk grote invloed op jou hebben. Ze sturen hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Maar kun jij jouw gedachten sturen?

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: De macht van de mind.

De mind is een deel van jou dat grotendeels je leven bepaalt. Je mind brengt zo’n 70.000 gedachten per dag voort die een ongelofelijk grote invloed op jou hebben. Ze hebben een enorme creatiekracht. Ze sturen hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Dit gaat voornamelijk onbewust.
Maar kun je ook grip krijgen op je gedachten en zelf bepalen wat jouw gedachten creëren?  Kom ontdekken hoe jij je mind de baas wordt en weer bewust aan het roer van je eigen leven kan staan.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Kortom, een avond voor verdieping en heling.

Informatie

08 mrt 2024
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang en meditatie