Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25mrt 2023
Familieopstellingen in een vaste groep, gedurende 4 zaterdagen

Familieopstellingen Culemborg
Culemborg

“Van Overleven naar Leven” Familieopstellingen in een vaste groepVerdrongen emoties uit het verleden worden van generatie op generatie doorgegeven. Ze beïnvloeden onbewust jouw handelen en gedrag. Familieopstellingen maken deze oude ladingen, verstrikking

“Van Overleven naar Leven”  Familieopstellingen in een vaste groep

Verdrongen emoties uit het verleden worden van generatie op generatie doorgegeven. Ze beïnvloeden onbewust jouw handelen en gedrag. Familieopstellingen maken deze oude ladingen, verstrikkingen, angsten zichtbaar. Naar aanleiding van de ingebrachte thema’s kijken we wat er nodig is om de systemische orde te herstellen en vastzittende emoties alsnog te uiten, te doorvoelen en zo te helen.

Er komt meer ruimte voor jou, wanneer je alles wat niet van jou is daar kunt laten waar het hoort.

Jouw eigen behoeften worden zichtbaar. Innerlijke kindstukken krijgen eindelijk liefdevolle aandacht en een luisterend oor.

Je bent van harte welkom als je de behoefte voelt om dit verdiepingsproces in jezelf aan te gaan. De groep bestaat uit minimaal 4- en maximaal 8 deelnemers. We komen gedurende vier zaterdagmiddagen samen om opstellingen te doen. Elke deelnemer krijgt een eigen opstelling. Twee opstellingen per middag. Elkaars opstellingen meebeleven zorgt voor een verdieping en verrijking van jouw eigen proces. Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen.

 

Informatie

25 mrt 2023 t/m 15 apr 2023 | 25 mrt, 1 apr, 8 apr, 15 apr.
13.00 - 17.30
200,00 Neem contact op wanneer de kosten bezwaarlijk voor je zijn.
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Yogastudio
Buitenmolenstraat 7
4101 CJ Culemborg

Familieopstellingen in een vaste groep, gedurende 4 zaterdagen