29mei 2022
Heel je moederlijn

Beeldkracht Academie
Culemborg

Opstellingendag voor vrouwen om hun verbinding met hun moederlijn en de steun, kracht en zachtheid van het vrouwelijke diep te ervaren. Iedere vrouw krijgt een eigen opstelling waarin oude traumas helen en je meer grip voelt op je eigen leven.

Heel je moederlijn is een bijzondere opstellingenworkshop voor vrouwen. Het is een gelijkwaardige groep, waarin iedere vrouw een opstelling krijgt. De opstellingen worden afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Je bent representant in de opstellingen van anderen. De hele dag voel je hoe vrouwen met elkaar verbonden zijn in lief en leed en merk je dat het proces wat andere vrouwen doormaken, jou ook verder helpt.

Wat er wel en niet was in de relatie met je moeder, heeft gevolgen voor de rest van je leven. Bijvoorbeeld doordat je moeder jouw grenzen niet respecteerde, onmogelijke zaken van je verwachtte of emotioneel niet aanwezig was of onbetrouwbaar was. Je mist dan bijvoorbeeld het vermogen om grenzen aan te geven, richt je je vooral op anderen, hebt veel zelfkritiek of weet eigenlijk niet zo goed wat je zelf nodig hebt.

Vrouwelijke krachtbron
Als jij (net als veel vrouwen) niet van je moeder kreeg wat je nodig had, kun je niet putten uit de grote krachtbron van het vrouwelijke. Je draagt de onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, je oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. Je gaat voor anderen zorgen, zonder dat er ooit goed voor jou is gezorgd. Deze workshop gaan we jouw rugzak klichter maken, zodat jij je vrouwelijke kracht en zachtheid weer voelt.

Culemborg
Heel je Moederlijn is op de yogazolder van centrum Yogabalans in de Graanschuur. Parkeren kan voor de deur op de parkeerplaats en in de buurt en is gratis op zondag.

Informatie

29 mei 2022
10.00 - 16.30
250,00

Waar?

Studio Yogabalans
Buiten Molenstraat
4103 VB Culemborg

Contact

Heel je moederlijn