Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jan 2022
Kinderworkshop Armband vilten

Stichting The Work-Shop
Houten

Een workshop voor (klein)kinderen en hun (groot)ouders, waarin zij leren vilten.

Een mooie zachte armband in je eigen kleuren, dat gaan we deze middag met jullie (klein)kinderen maken! Zonder sluiting, zonder slotje, uit één stuk gevilt. Dik of dun, bont gekleurd, dubbel, met of zonder een knoop erin, wat jullie maar leuk lijkt.

Vilten doe je door losse plukken wol te wrijven met water en zeep. Voor een armbandje gebruik je een lange pluk, die je in een cirkel legt en dan zo vast vilt. Anne doet het stap voor stap voor.

De armband met een knoop erin heeft een leuk effect: het is steeds weer leuk om iemand te vragen de knoop er ‘even’ uit te halen (wat niet kan…). Ze proberen het, echt waar!

Vilt en het maken van vilten accessoires en kleding is een eeuwenoude techniek, waarmee kinderen (vanaf 8 jaar oud) in deze workshop kennis maken. Ervaring is niet nodig, wel de begeleiding door een (groot)ouder. Je schrijft je in als duo, kind en (groot)ouder.

De groep is beperkt tot zes duo’s, zodat we op voldoende afstand kunnen blijven van elkaar. Materiaal, koffie, thee, sap en lekkers en gebruik van een schort zijn in de prijs inbegrepen. Voor ons aller veiligheid geldt dat alle volwassenen alleen toegang hebben met een geldige QR-code. Wanneer we door de ruimte bewegen, dragen we een mondkapje. Deze mag af als je zit.

Informatie

26 jan 2022
14.00 - 15.30
22,50 45,= per duo
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Stichting the Work-Shop
Spoorhaag 101
3995ED Houten

Kinderworkshop Armband vilten