Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18okt 2021
Stilte Retraite in Frankrijk

Peter Wilms en Marieke Verschelling
Alex Villards Dessus (bij Annecy)

Dompel jezelf onder in een weldadige stilte in de prachtige Haute-Savoie in Frankrijk. Gun jezelf een vijfdaagse time-out om weer helemaal tot jezelf te komen. 

 

Stilte

In deze retraite verblijven we in stilte. Stilte is de bedding waarin je je mind tot rust kan brengen. Met meditatie en stilte wandelingen kan je mind tot rust komen en kun je diepere lagen in jezelf ontdekken. Je kunt contact maken met mildheid, compassie, liefde en vrede. Stilte stelt je in staat jezelf echt te ontmoeten. 

Stilte kan ook confronteren. Daarom gebruiken we satsangs om te kunnen delen en je te steunen in je proces. Daarnaast zullen we mantra’s zingen voor verzachting en verdieping. De omringende natuur zal je helpen te gronden en in je lijf te komen/blijven.

Wij, Peter en Marieke, scheppen zorgvuldig en liefdevol de voorwaarden om je op alle lagen in jezelf gevoed te weten en deze retraite als een transformerende reis te ervaren. 

 

Praktisch

De retraite vindt plaats in Alex, nabij Annecy (Fr.) van maandag 18 oktober 20:00 uur t/m zaterdag 23 oktober 22:00 uur. 

Reisdagen zijn maandag 18 en zondag 24 oktober.

Kosten bedragen € 825,- inclusief vegetarische maaltijden, overnachting in een 2/3 persoonskamer, beddengoed en handdoeken. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven. Boek je vóór 1 september dan krijg je € 100,- korting. Uiterste aanmelddatum is 3 oktober.

De reiskosten zijn niet inbegrepen. 

Kijk ook op ohmm/stilte-retraite/

Informatie

18 okt 2021 t/m 23 okt 2021
20.00 - 22.00
825,00 Bij boeking voor 1 september € 725,-
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Maison des Dents de Lanfon
Chemin des Dents de Lanfon 50
74290 Alex Villards Dessus (bij Annecy)

Stilte Retraite in Frankrijk