Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jul 2021
Biodanza & Beeldhouwvakantie op prachtig landgoed in midden Frankrijk

www.reneemars.nl
Frankrijk

Een week waarin je via dans en beeldhouwen nieuwe inspiratie opdoet voor jouw leven. De elementen aarde - water - vuur - en lucht helpen je jouw levenskwaliteiten tot volle wasdom te brengen. Deze week is Coronaproof, qua workshops en qua verblijf

Dans jouw leven  &  Creëer jouw beeld
We bieden een week aan waarin je ‘s ochtends danst en ’s middags beeldend gaat werken.
Deze week is vorig jaar ontstaan vanwege de coronamaatregelen en zo goed bevallen dat Renée Mars (Biodanzadocent) en Carla Rump (beeldend kunstenaar) ook dit jaar hun krachten bundelen.

We laten ons inspireren door de 4 elementen: aarde, water, vuur en lucht. De elementen staan voor levenskwaliteiten die je ook in jezelf kunt ontwikkelen. Zo staat Vuur o.a. voor passie, transformatie en warmte. Lucht voor dromen, verbinden en luchtigheid. Water stroomt, vindt altijd haar weg, is veranderlijk en verbonden met voelen. Aarde verbind je met stevigheid, structuur, met daadkracht en de realiteit. Wanneer je met de elementen werkt kun je deze (soms sluimerende) levenskwaliteiten in je eigen leven aanspreken en versterken.

DANS JOUW LEVEN: Je wordt uitgenodigd expressie te geven aan wie jij bent in al jouw eigenheid. Zo kun je jezelf opnieuw ervaren; in kracht èn zachtheid, in lichtheid èn diepte, ingetogen èn uitgelaten, kwetsbaar èn moedig, liefdevol èn verbonden. In die rijkdom de ander ontmoeten, zonder woorden, in de dans.

CREËER JE EIGEN BEELD: Kunstenaar Matisse, zei het al: “Ik geloof het pas als ik het kan aanraken”.
In onze digitale tijd vergeten we soms hoe bijzonder het is om te werken met materie. Onze tactiliteit komt meer op de achtergrond. Het heerlijke van een beeld is dat je eromheen kan lopen, het kan aanraken, het materiaal ervaart en je tot nieuwe ideeën kan brengen.

Informatie

24 jul 2021 t/m 31 jul 2021
17.00 - 10.00
375,00 Verblijfskosten varieren van 400,- tot 740,- afhankelijk vd accommodatie die je kiest

Waar?

Preau (midden Frankrijk, ca. 200 km onder Parijs)
Chatin
Frankrijk

Contact

Biodanza & Beeldhouwvakantie op prachtig landgoed in midden Frankrijk