Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03feb 2021
De Nieuwe Aarde Mens

Saskia Bosman
Online

Meditatieserie voor persoonlijke ontwikkeling en manifestatie van de Nieuwe Aarde Mens. Geleide meditaties.

In de huidige chaos liggen veel mogelijke toekomsten besloten. Wij kunnen een kwantumsprong maken naar een Nieuwe Aarde….in onszelf! In de huidige uitdagende tijd is er een groot potentieel voor het manifesteren en bouwen van een mens- en natuur-vriendelijke wereld, met wereldvrede, vrijheid en overvloed voor iedereen (in harmonie met het geheel) en alle tijd en ruimte voor innerlijke groei; het ontwikkelen van onze oneindige mogelijkheden op basis van onvoorwaardelijke, universele liefde. Liefde voor elkaar en voor de hele Kosmos, resulterend in harmonie en een schoon milieu omdat we ons realiseren dat we deel van de natuur zijn.

En dit begint bij ieder van ons. In deze meditatiereeks staan wij als mens centraal, waarbij we de volgende stap in onze evolutie manifesteren, van binnen uit. We manifesteren onszelf als bewoner van de Nieuwe Aarde; de Nieuwe Aarde Mens.

We zijn een tijdperk van bewuste evolutie binnen gegaan, waarin we niet alleen zijn. Bewuste evolutie is evolutie van binnen uit, vanuit ons innerlijk universum. We nodigen inspiratie uit vanuit de Kosmos. Ook op onze eigen planeet staan zelfbewuste wezens klaar ons te inspireren: de walvissen, bruinvissen en dolfijnen in de wateren van de Aarde. We manifesteren de Nieuwe Aarde (Mens) op  basis van onvoorwaardelijke, universele liefde, door middel van geleide meditaties.

Informatie

03 feb 2021 t/m 30 jun 2021 | Eens per 2 weken op woensdagochtend, online.
09.00 - 10.30
15,00 Per bijeenkomst.

Waar?Online

De Nieuwe Aarde Mens