Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09feb 2021
10% korting op Individuele begeleiding, met kinesiologie en bewustzijnscoaching, de 1e maand na de lockdown.

Begrip door Inzicht
Culemborg

Kinesiologie overbrugt de kloof tussen het bewuste en het onderbewuste via de eigen biofeedback. Ik begeleid jou in het luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en het herstellen van jouw evenwicht. Stress en spanningen worden zo afgevoerd.

Wanneer stress zich opstapelt, dit van langdurige aard is en je lichaam hier niet van herstelt, dan is er sprake van ongezonde stress. Het lichaam zal heftiger reageren op gedachten, leren, tijdsdruk, houding, pijn, voeding, stoffen in de lucht, een emotie, vaccinatie, geluiden, etc. Wanneer het lichaam niet uit zichzelf kan herstellen is de kans groot dat er klachten ontstaan. Klachten als fysieke pijn, vermoeidheid, allergieën, leerproblemen, burn-out, emotionele problemen, etc.

Binnen de kinesiologie werken we met behulp van spiermonitoring. Spiermonitoring maakt gebruik van het biofeedbackmechanisme waarbij de intelligentie van het lichaam aangeeft wat er van binnen speelt. 

De combinatie van kinesiologie en bewustzijnscoaching maakt het zeer geschikt om onbewuste patronen en reactiviteit te doorbreken en om de angst voor verandering te verminderen. De weg naar bewustwording zal makkelijker gaan en je ervaart een groter gevoel van welzijn. Je krijgt weer meer keuze-mogelijkheden om beslissingen te nemen en te leven vanuit je eigen wijsheid.

Wanneer je meer inzicht hebt in je eigenheid en loskomt van de oordelen hoe je hoort te zijn, krijg je ook meer begrip voor anderen.

Zo krijg je je eigen kleur weer terug, raak je de bedekkingslaag kwijt, word je kwetsbaarder en tegelijkertijd meer jezelf en leer je dit steeds beter mee te nemen in elke situatie. Je wordt zachter, milder, met steeds minder oordeel en tegelijkertijd krachtiger in wie je bent. Grenzen kun je liefdevol aangegeven.

In dit proces is mijn begeleiding pragmatisch, begripvol, motiverend, ondersteunend en bevlogen.

Meer informatie op: ww.begripdoorinzicht nl/individuele-begeleiding 

Informatie

09 feb 2021 t/m 02 mrt 2021 | ma-vr. Tijden per dag: 9:00 / 11:00 / 13:00 / 15:00 uur. Doorgaans duurt een sessie 1 tot 1,5 uur.
00.00 - 00.00
75,00 Kijk op https://www.begripdoorinzicht.nl/individuele-begeleiding voor meer informatie

Waar?

Begrip door Inzicht
Duizendblad
4102 KP Culemborg

Contact

10% korting op Individuele begeleiding, met kinesiologie en bewustzijnscoaching, de 1e maand na de lockdown.