Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16apr 2021
Lente-Detox


Online met begeleiding en ondersteuning

De lente is een tijd waarin je lichaam al vanzelf in een opruimmodus staat. Het is de perfecte tijd om een detox te doen. Zodat je lichaam, geest en spirit een reset krijgen en je een heldere, lichtere en energiekere versie van jezelf wordt.  

Detoxen in Corona-tijd

Dit jaar doen we de detox in een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin we wat meer op onszelf teruggeworpen zijn en kunnen ervaren wat we werkelijk nodig hebben. Een ideaal moment om jezelf te resetten. Oude rommel op te ruimen. In je huis alsook in je lichaam en geest. Deze tijd vraag ook om een gezond en sterk lichaam en een veerkrachtige geest. De lente-detox geeft je de mogelijkheid om de helende kracht van je lichaam een boost te geven.

De lente is van nature al een tijd waarin je lichaam al vanzelf in een opruimmodus staat. Het is de perfecte tijd om een detox te doen. Zodat je lichaam, geest en spirit een reset krijgen en je een heldere, lichtere en energiekere versie van jezelf wordt.  

Stap uit de hectische modus. Vertraag. Gun je lichaam de mogelijkheid om alle afvalstoffen op te ruimen en ervaar een gevoel van lichtheid, kalmte en ruimte in jezelf. Deze periode van terugschakelen werkt mee om je lichaam en geest te resetten, zodat je weer een energieke start kunt maken in de lente. 

De Detox bij Yokidoki is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en Yoga gecombineerd met moderne westerse inzichten. 

Profiteer nog van de 2 voor de prijs van 1- aanbieding,
die geldig is t/m 10 april.

Meer info, tips en tools voor het op ayuvedische wijze ontgiften van je lichaam krijg je in het gratis Detox Webinar op 9 april 18.30 - 19.30u. 

Informatie

16 apr 2021 t/m 03 mei 2021 | De Detox bestaat uit 10 dagen. Je kan het aanpassen aan je eigen schema. Later instromen is ook mogelijk
9.00 - 19.00
147,00 2e persoon gratis - aanbieding geldig t/m 9 april

Waar?

Online
Online
Online met begeleiding en ondersteuning

Lente-Detox