Praktijk voor holistische verloskunde | Culemborg

Met de Praktijk voor Holistische Verloskunde bied ik begeleiding en zorg aan zwangere vrouwen en hun partner. Aanstaande ouders die met aandacht stil willen staan bij de zwangerschap en geboorte van hun kind. In deze tijd is er meer en meer behoefte aan het bewust ervaren van de komst van nieuw leven. Zwanger zijn en bevallen zijn immers gebeurtenissen voor het leven.

Een liefdevol welkom is iets wat elk kind bij zijn geboorte mag ontvangen. Jou als barende vrouw in je kracht en overgave te laten zijn zie ik als een essentieel onderdeel hiervan. Ik ervaar het als mijn roeping om hier aan te mogen bijdragen.

Ik ben gespecialiseerd in watergeboorten en homeopathie tijdens zwangerschap en bevalling. Tevens werk ik nauw samen met acupuncturisten, osteopaten en zorgverleners uit andere disciplines.
Neem gerust contact op voor een orienterend gesprek.

Over Marieke Verschelling | Culemborg


Foto 1 Marieke Verschelling Klik om te vergroten

Praktijk voor Holistische Verloskunde
Marieke Verschelling


Professionals in de categorie Zwangerschapsbegeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!