Poweryoga, klassieke yoga, easy flow yoga, acroyoga, tieneryoga in Culemborg en Ravenswaaij | Ravenswaaij

Yogalessen voor volwassenen op maandagavond in Culemborg en op donderdagavond in Ravenswaaij. Bij mooi weer buiten op het gras!

Tieneryoga op maandagavond in Culemborg

Acro yoga workshops ouder-kind 3x per kwartaal

Yoga-op-maat in bedrijf, gezondheidspraktijk of op school

 

Maandag Culemborg Studio Zuid

17.30-18.30 Tieneryoga

18.45- 20.00 Dynamische flow yoga

20.15-21.30 Easy flow yoga

 

Donderdag Ravenswaaij Fruitproeverij Zandbergseweg

19.00-20.15 Klassieke yoga beginners

20.30-21.45 Klassieke yoga (half)gevorderden

Over Sigrid Paulussen | Ravenswaaij

Sinds 2016 geef ik yogales in Ravenswaaij onder de naam Yoga aan de Lek. In september 2018 ben ik in Culemborg les gaan geven; in januari 2019 begin ik met een groep tieneryoga in Culemborg. Daarnaast geef ik samen met mijn dochter workshops acro yoga voor ouder-kind. Ik ben opgeleid tot docente klassieke yoga, poweryoga en kinder-/tieneryoga. Mijn eigen drijfveer om yoga te beoefenen, is dat het me helpt om de aardse dagelijksheid en spiritualiteit samen te brengen. Naast de yoga heb ik veel ervaring opgedaan als parterre acrobate.

Momenteel werk ik als medisch docente en yoga docente. Voorheen heb ik gewerkt als huisarts en kinderdans docente. Sinds 10 jaar volg ik de Ridhwanschool ridhwan/school/

De yogalessen worden gegeven vanuit het principe dat inzicht in lichaam en geest helpt om in balans te zijn. Die balans uit zich op de yoga-mat en in het dagelijks leven. De lessen zijn simpel, concreet en toepasbaar in het dagelijks leven.


Yoga aan de Lek
Sigrid Paulussen


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!