Schoonheidssalon Alexandra


Ravenswaaij

De schoonheidssalon voor 100% natuurlijke en biologische huidverzorging op maat.

Ervaar een PUUR MOMENT VOOR JEZELF!  Alexandra heet je van harte welkom bij de schoonheidssalon voor 100% natuurlijke en biologische huidverzorging in Ravenswaaij. 

Deze prachtige salon in Ravenswaaij staat voor persoonlijke aandacht, warmte en gedegen vakmanschap!

Voor de behandelingen gebruik ik het beste dat de natuur te bieden heeft namelijk producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder enige synthetische en chemische toevoegingen. Daarom is schoonheidssalon Alexandra met recht de natuurlijke schoonheidssalon van de Betuwe. 

Aandacht, vakmanschap en privacy zijn voor mij van groot belang. Om die reden zit er nooit een volgende klant in mijn wachtruimte te wachten en neem ik alle tijd voor een behandeling die wij nodig hebben. Geen standaard aantal minuten maar de tijd die we nodig hebben. Dat maakt een behandeling bij Alexandra echt "een puur moment voor jezelf!" 

Graag tot ziens in mijn schoonheidssalon in Ravenswaaij!

Alexandra Fassotte

Over

Sinds 2001 ben ik Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Sepvo gediplomeerd Pedicure. Daarnaast zijn er vele certificaten toegevoegd waaronder: parfumerie, aromatherapie, manicure, lichaamsmassage, Indian Head massage, visagie en aromatherapie en natuurlijke huidverzorging.

Mensen blij maken is mijn grote levensmissie. Vanuit deze missie en mijn grote passie voor natuur cosmetica is Schoonheidssalon Alexandra in 2002 ontstaan. 

Ik vind het dan ook heel belangrijk dat U centraal staat in mijn salon en dat ik U mag ondersteunen in het behouden van Uw natuurlijke schoonheid. 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, een ontspannen gevoel, rust en natuurlijke huidverzorging staan bij mij zeer hoog in het vaandel. 

Wees van harte welkom!

Warme groet,

Alexandra Fassotte


Schoonheidssalon Alexandra

Alexandra Fassotte

De Leck, 7
4119 LH Ravenswaaij

Schoonheidssalon Alexandra